NB II: kölcsönadja kapusát a ZTE, Délczeg a Honvédé lesz

Vágólapra másolva!
2015.07.22. 09:55
Délczeg Gergely biztosan nem marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Zalaegerszegnél, minden bizonnyal a Budapest Honvédnál folytatja, miután kölcsönszerződése lejárta után visszatért a kispestiekhez.

Korábban is jeleztük már, hogy Délczeg minden bizonnyal ismét a Honvédé lesz, most a ztefc.webnode.hu is erről számolt be, az oldal szerint az már biztos, hogy a játékos nem marad a ZTE-nél. Délczeg minden bizonnyal ismét a Honvédé lesz, most a ztefc.webnode.hu is erről számolt be, az oldal szerint az már biztos, hogy a játékos nem marad a ZTE-nél.

Ugyancsak távozik Hársfalvi András, aki a több játéklehetőség reményében Andráshidára kerülhet, csakúgy, mint Kovács László, Pajor Imre és Tóth Benjámin.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL

Érkezők: Gyagya Attila (KTE), Horváth Roland (Csákvár), Koller Krisztián (Nyíregyháza), Kovács Dániel (KTE), Króner Martin (DVSC, kölcsön után végleg), Nagy Tamás (Lombard Pápa), Patvaros Zsolt (KTE)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Kocsis Adrián (Kozármisleny)

Az utánpótlásból felkerültek: Bedi Bence

Kiszemeltek: Tamási Zsolt (Paks)

Távozók: Czirjék Zoltán (Ajka), Farkas Norbert (szabadon igazolható), Denis Grbic (szlovén, szabadon igazolható), Károly Bálint (szabadon igazolható), Kovács Gergő (Ajka), Kovács György (szabadon igazolható), Melczer Vilmos (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Hársfalvi András, Kovács László, Pajor Imre, Tóth Benjámin (mind a négyen Andráshida), Vittman Ádám (Ajka)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Délczeg Gergely (Honvéd, ?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik