Labdarúgás: lehet, hogy NB II-es csapat lesz ősztől Pécsett?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.13. 09:35
A PMFC labdarúgócsapatának megvan az NB III-as induláshoz szükséges licence, tehát alaphelyzetben az őszt a harmadosztályban folytatják a piros-feketék. Van azonban olyan elképzelés, amely szerint lehet még NB II-es pécsi foci is – némi kozármislenyi közreműködéssel.

A bama.hu szerint nem elképzelhetetlen, hogy másodosztályú futball lesz majd Pécsett. Ehhez azonban rengeteg olyan döntésnek kell születnie, amely a PMFC számára kedvező. A legfontosabb: a Kozármislenynek meg kellene kapnia az NB II-es indulási jogot, erre viszont nincs sok esély. Ha mégis megkapná, akkor kezdene igazán bonyolódni a történet. bama.hu szerint nem elképzelhetetlen, hogy másodosztályú futball lesz majd Pécsett. Ehhez azonban rengeteg olyan döntésnek kell születnie, amely a PMFC számára kedvező. A legfontosabb: a Kozármislenynek meg kellene kapnia az NB II-es indulási jogot, erre viszont nincs sok esély. Ha mégis megkapná, akkor kezdene igazán bonyolódni a történet.

A mislenyiek ugyanis a stadionfelújítási munkálatok miatt nem játszhatnak majd hazai pályán, költözniük kell, s miután a Magyar Labdarúgó-szövetségnek eleve a PMFC stadionját adták meg tartalék pályaként, Pécsre kerülnének.

Innen már csak egy ugrás lenne az, hogy a Gold-Sport Kft. által működtetett mislenyi csapat nevet változtasson. Igaz, mindez fikció. Ahhoz, hogy eddig eljusson ez a történet, a két tulajdonosnak, Matyi Dezsőnek és Feleki Attilának is meg kellene egyeznie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik