Megyei foci: ilyen játékvezetői triót még nem látott a világ - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 10:08
null
Tökéletes az összhang (Fotó: <a href="http://www.bama.hu/baranya/sport/a-harkanyi-gellen-csalad-egyutt-vezet-meccseket-608752" target="_blank">bama.hu</a>)
Tökéletes az összhang – kétszer is apa, fia és lánya alkotta a játékvezetői hármast alacsonyabb osztályú baranyai futballmérkőzéseken. A harkányi Gellén-család megyei harmad-, és negyedosztályú bajnokikon bíráskodott.

A bama.hu beszámolója szerint a trióból a legrutinosabb Gellén Antal, akit korábban megválasztottak Baranya legjobb futballbírójának. Lánya, Elizabeth a Pécsi MFC U17-es csapatában játszik, másfél éve tette le a játékvezetői vizsgát. A legkevesebb tapasztalattal öccse, Dávid rendelkezik. A kozármislenyi U15-ben futballozó fiatal mindössze három hete dolgozik asszisztenskén.

„Jól sikerült a bemutatkozásunk, megvolt az összhang közöttünk. A nézők nyilván nem tudtak a rokoni kapcsolatunkról, nem bántottak bennünket. Akadt persze bekiabálás, naná, hogy a lányomat és a fiamat találták meg, de nem volt sértő. Egyedül nevelem a két gyermekemet, szoros a kötelék közöttünk, ez is segített a bemutatkozáskor. Én sem akartam eleinte játékvezető lenni, nem erőltettem rájuk, hogy ők is azok legyenek, maguk döntöttek így. Mindenesetre a személyiségüket fejleszti, hogy bíráskodnak” – mondta Gellén Antal a megyei lapnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik