NB II: az Újpesttől vett kölcsön középpályást a Sopron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.13. 18:05
A labdarúgó NB II-ben szereplő Sopronnál folytatja pályafutását Holdampf Gergő, az Újpest középpályása. 

A 20 éves játékos tavaszi szezon végéig, kölcsönben szerepelhet a vasutas csapatnál – adta hírül az svse.hu.svse.hu.

Holdampf korábban szerepelt Zalaegerszegen, a német Chemnitzben, majd tavaly nyáron ismét az Újpest FC-be igazolt, ősszel Magyar Kupa és Ligakupa meccseken kapott lehetőséget. Holdampf szerepelt az U20-as korosztályos válogatottban, jelenleg az U21-es válogatott tagja.

„Mindenképpen több játéklehetőséget szerettem volna annál, amennyit az ősz folyamán kaptam, így kértem klubomat, az Újpest FC-t, hogy tegyék lehetővé, hogy kölcsönben futballozhassak a szezon végéig. Az SVSE jelezte, hogy szükség van a játékomra, így boldogan jöttem haza Sopronba, remélem, játékommal meghálálom a bizalmat" – mondta az átigazolása kapcsán a játékos.

Az SVSE-hez kapcsolódó további hír, hogy a klub kettős ügyvezetéssel működik a jövőben: az eddigi ügyvezető igazgató, Pöltz Róbert mellett szintén ügyvezetői tisztségben folytatja munkáját Jókuti Miklós, aki a társaság képviselője lesz az MLSZ felé.

A változtatásra azért volt szükség, mert az MLSZ szabályzata előírja, hogy a klubokat üzemeltető gazdasági társaságoknál aláírási joggal kell rendelkeznie legalább egy személynek, aki a labdarúgó-szövetség által meghatározott végzettséggel rendelkezik. Jókuti Miklós eddig is a Soproni Vasutas Kft. alkalmazásában állt gazdasági vezetőként, mostantól pedig ügyvezetői tisztséget is ellát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik