Vasas: „A játékosok anyagi érdeke, hogy NB I-esek legyünk"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.17. 17:19
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas ügyvezetője, Vancsa Miklós a klub honlapján elmondta, hogy a télen sikerült megvalósítaniuk az átigazolásokra vonatkozó terveket, és reméli, hogy hamarosan Remili Mohameddel is egyezségre juthatnak a szerződéshosszabbításról. Az ügyvezető azt sem titkolja, hogy a klub a pénzzel tudja motiválni a labdarúgókat, hiszen a játékosok csak akkor járnak jól, ha a nyáron sikerül kiharcolniuk a feljutást.

„Télen Czvitkovics Péter, Debreceni András, Hangya Szilveszter, Bori Gábor, Kenesei Krisztián csatlakozott a keretünkhöz, és Murka Benedek is rövid időn belül a mi játékosunk lehet, így szinte minden posztra két játékos áll rendelkezésünkre – beszélt az átigazolásokról Vancsa Miklós a klub honlapján. – A hozzánk érkezők között találhatunk nagyon fiatal játékosokat, az egyaránt korosztályos válogatott Murkát és Hangyát. Szerintem jó korban van Bori (31) és Czvitkovics (32) is, illetve bízunk Kenesei Krisztiánban (38) is, hogy még segítséget tud nyújtani rutinjával, meglátásaival, passzaival, átlagon felüli rugótechnikájával, no meg a góljaival. A vajdasági Nemanja Sztanimirovics szerződtetése igen nehéz és költséges is lett volna, ezért abban maradtunk az ügynökével, hogy a jövőben figyelemmel kísérjük a fejlődését. Azt gondolom, sikerült megvalósítanunk az átigazolásokra vonatkozó terveket, minőségi játékosokkal gazdagodtunk, megítélésem szerint erősödtünk is."Czvitkovics Péter, Debreceni András, Hangya Szilveszter, Bori Gábor, Kenesei Krisztián csatlakozott a keretünkhöz, és Murka Benedek is rövid időn belül a mi játékosunk lehet, így szinte minden posztra két játékos áll rendelkezésünkre – beszélt az átigazolásokról Vancsa Miklós a klub honlapján. – A hozzánk érkezők között találhatunk nagyon fiatal játékosokat, az egyaránt korosztályos válogatott Murkát és Hangyát. Szerintem jó korban van Bori (31) és Czvitkovics (32) is, illetve bízunk Kenesei Krisztiánban (38) is, hogy még segítséget tud nyújtani rutinjával, meglátásaival, passzaival, átlagon felüli rugótechnikájával, no meg a góljaival. A vajdasági Nemanja Sztanimirovics szerződtetése igen nehéz és költséges is lett volna, ezért abban maradtunk az ügynökével, hogy a jövőben figyelemmel kísérjük a fejlődését. Azt gondolom, sikerült megvalósítanunk az átigazolásokra vonatkozó terveket, minőségi játékosokkal gazdagodtunk, megítélésem szerint erősödtünk is."

Az angyalföldi klub vezetősége nem titkolja, hogy a pénzzel tudja motiválni a labdarúgókat, hiszen a játékosok csak akkor járnak jól, ha a nyáron sikerül kiharcolniuk a feljutást.

„A vezetőség motivációs eszköze a pénz, bármennyire is szeretnénk, ha nem így lenne a világunkban. A focistáink szerződéseiben – elkerülve, hogy üzleti titkokat árulnék el – vannak NB I-es és NB II-es feltételek is meghatározva. Minden játékosunk jól felfogott erkölcsi és pénzügyi érdeke, hogy a nyártól a Vasas felnőtt-labdarúgócsapata már az NB I-ben szerepeljen. Azoknak a játékosoknak, akiknek pedig most nyáron lejár a szerződése – Menyhárt Attila, Nagy Tamás, Ferenczi István –, az elemi érdekük, hogy úgy szerepeljenek a tavaszi idény 15 bajnoki mérkőzésén, hogy – akár itt, akár más csapatokban folytatják pályafutásukat – megfelelő pénzügyi kondíciókat tudjanak majd kiharcolni. A nyáron lejár a szerződése Remili Mohamednek is, akivel már december óta tárgyalásban vagyunk a hosszabbításról, és álláspontjaink nincsenek messze egymástól."

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Czvitkovics Péter (PAFC, szabadon igazolható), Debreceni András (DVTK), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Bori Gábor (DVTK), Hangya Szilveszter (MTK Budapest)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Murka Benedek (Catania – Olaszország)
Távozók: Kiss Róbert (Veresegyház)
Kölcsönbe távozók: Pál Dávid (Ajka), Polényi Gábor (Siófok)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Rodenbücher István (MTK Budapest)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik