NB III: Barcikán edz a keleti csapatok kameruni vándora

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.11. 21:08
Az NB III-ban szereplő Kazincbarcika csapatával edz George Menougong, a Mezőkövesdet december közepén elhagyó kameruni támadó.

„Volt egy külföldi megkeresésem, az egyiptomi első osztályból, ám az adminisztratív dolgokkal megcsúsztunk egy kicsit, késtünk, így ennél a csapatnál végül is egy másik játékost igazoltak le, nem engem – mondta a korábban Kelet-Magyarországon a DVTK-ban és Nyíregyházán is játszó Menougong a boon.hu-nak. – Január 31-én érkeztem vissza Miskolcra, amit több ismerősöm megtudott, és akikkel azóta beszélgettem. Az egyiptomi lehetőség előtt, kövesdi távozásom után szerencsére nem egy osztályból volt itthoni érdeklődés, az NB I mellett az NB II-ből és az NB III-ból is kerestek.” Menougong a boon.hu-nak. – Január 31-én érkeztem vissza Miskolcra, amit több ismerősöm megtudott, és akikkel azóta beszélgettem. Az egyiptomi lehetőség előtt, kövesdi távozásom után szerencsére nem egy osztályból volt itthoni érdeklődés, az NB I mellett az NB II-ből és az NB III-ból is kerestek.”

A kameruni korábbi nyíregyházi edzője, Gálhidi György csapatának tréningjein tartja formában magát, s elmondta, van ajánlata külföldről és Magyarországról is, sorsa akár a héten eldőlhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik