NB II: visszautasította a Haladás a Mezőkövesd ajánlatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.06. 11:46
Amint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesd kivásárolná szerződéséből a Haladás futballistáját, Kulcsár Kornélt. A borsodiak már tettek egy vételi ajánlatot a kölcsönben Kövesden szereplő játékosért, de a szombathelyiek ezt nem fogadták el.  

„Kaptunk egy vételi ajánlatot a Mezőkövesdtől Kulcsár Kornélért, amelyet azonban nem fogadtunk el – mondta Tóth Miklós a Haladás ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak. – Azt nem tudjuk, hogy a borsodiaknak lesz-e újabb ajánlatuk a játékosért; ha nem, a labdarúgó kölcsönben akkor is Mezőkövesden marad tavasszal, hiszen a nyáron egy évre adtuk őt kölcsön.”Tóth Miklós a Haladás ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak. – Azt nem tudjuk, hogy a borsodiaknak lesz-e újabb ajánlatuk a játékosért; ha nem, a labdarúgó kölcsönben akkor is Mezőkövesden marad tavasszal, hiszen a nyáron egy évre adtuk őt kölcsön.”

Az irányítót egyébként Tóth László mezőkövesdi vezetőedző kifejezett kérésére szeretné végleg átigazolni a Mezőkövesd.

A kaposvári nevelésű, korábban a ZTE FC-ben és Pápán is futballozó Kulcsár az őszi szezonban 12 bajnoki mérkőzésen egy gólt szerzett a kövesdiek színeiben.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESDNÉL
Érkezők: Dombó Dávid (SV Lafnitz – Ausztria), Dvorschák Gábor (Haladás), Lukács Raymond (FC Bihor)
Kölcsönbe érkezők: Bajzát Péter (Nyíregyháza), Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza), ifj. Nyilas Elek (Soroksár), Medgyes Zoltán (Haladás)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kulcsár Kornél (Haladás – kölcsön után végleg?)
Távozók: George Menougong (kameruni-magyar, ?), Szántai Levente (Szeged 2011)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Csató Martin (Győri ETO, onnan Siófok – kölcsönbe), Hanzl Máté (Haladás, onnan Siófok), Nikola Pantovics (Bp. Honvéd, onnan Cegléd – kölcsönbe)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik