NB II: válogatott középpályás csatlakozott a Vasashoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 13:07
Kedden az NB II-es Vasas labdarúgócsapatával edzett Czvitkovics Péter, a rutinos középpályás edzéslehetőséget kért és kapott a klubtól.

„A tízszeres válogatott irányító középpályás, Czvitkovics Péter, a kedd reggeli edzésen Vasast mezt vett fel és részt vett a tavaszi bajnoki menetelésre készülő másodosztályú éllovas edzésén. A több mint 300 első osztályú bajnoki mérkőzést lejátszott középpályás, 2013 nyarán igazolt Debrecenből az újonc Puskás Akadémia csapatához. Az első szezonban alapembernek számított, 26 bajnoki meccsen lépett pályára (24 alkalommal kezdőként), 2014 őszén azonban kevesebb lehetőséget kapott, csak három bajnoki találkozót játszott végig. Így a rutinos, 31 éves Czvitkovics Péter, 2014 decemberében közös megegyezéssel szerződést bontott a Puskás Akadémiával, szabadon igazolhatóvá vált” – írja a vasasfc.hu.

Az angyalföldi klub nem közölt részleteket arról, hogy a középpályás, aki nem rég tért haza a nászútjáról, meddig készül a klubbal. Vele kapcsolatban az NB I-ből korábban a Nyíregyháza érdeklődéséről lehetett hallani.

A játékost képviselő World In Motion menedzserirodától megtudtuk, hogy a Vasassal egyelőre nem tárgyalnak. Czvitkovics közel lakik a Fáy utcai pályához, ezért edzéslehetőséget kért és kapott a klubtól.

Nem Czvitkovics lenne egyébként az első NB I-es játékos, akinek a szerződtetése szóba kerülne télen a Vasasnál. Úgy tudjuk, a győri Völgyi Dániel például már ajánlatot kapott a másodosztályú klubtól, de egyezség egyelőre nem született.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czvitkovics Péter* (PAFC, szabadon igazolható), Debreceni András (DVTK), Gáspár Balázs (Dabas), Kovács Gábor (Paks), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Rodenbücher István (MTK Budapest)
Távozhatnak:
* Edzéslehetőséget kapott a csapattól, de még nem tárgyaltak vele.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik