NB II: MTK-játékost tesztel a Vasas; középpályás távozott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.16. 13:47
A labdarúgó NB II-ben listavezető Vasas pénteki edzésén részt vett az MTK 21 éves, ballábas középpályása, Hangya Szilveszter, míg Kiss Róberttel közös megegyezéssel szerződést bontott a klub – számolt be róla a Vasas honlapja.

Hangya Szilveszter az őszi szezont kölcsönben a Dunaújváros PASE-ben töltötte, de a télen visszatért az MTK-hoz. A középpályás a szombaton, 10 órakor kezdődő, Dabas elleni felkészülési mérkőzésen is pályára léphet. Hangya Szilveszter az őszi szezont kölcsönben a Dunaújváros PASE-ben töltötte, de a télen visszatért az MTK-hoz. A középpályás a szombaton, 10 órakor kezdődő, Dabas elleni felkészülési mérkőzésen is pályára léphet.

A védekező középpályás Kiss Róberttel közös megegyezéssel szerződést bontott a Vasas. Kiss a nyár óta könyöksérüléssel bajlódott, két alkalommal is megműtötték, amely miatt keveset tudott edzeni és így bajnokin nem is tudott pályára lépni az ősszel. A labdarúgó visszatér korábbi csapatához, az NB III Keleti csoportjában szereplő Veresegyházhoz.

Az angyalföldiekkel kapcsolatos további hír, hogy a középpályás Berecz Zsombor és a Vasas Kubala Akadémia játékosa, Marcsek Ákos szombattól az U20-as válogatott tagjaként 11 napos spanyolországi edzőtáborban vesz részt.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czvitkovics Péter* (PAFC, szabadon igazolható), Debreceni András (DVTK), Gáspár Balázs (Dabas), Hangya Szilveszter (MTK Budapest – próbajáték), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Kiss Róbert (Veresegyház)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Rodenbücher István (MTK Budapest)
Távozhatnak:
* Edzéslehetőséget kapott a csapattól, de még nem tárgyaltak vele.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik