NB III: Verebes korábbi segítője lett a Gyöngyös edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.02. 08:41
Tóth János lett a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösi AK új vezetőedzője, a tréner a hat hónapos eltiltást kapott Majzik Zoltánt váltja a kispadon – számolt be róla a heol.hu.

A pro-licences végzettséggel rendelkező Tóth János edzői pályafutását 1990-ben Kiskunhalason kezdte. Később a TF és a Csepel csapatát is irányította, Siófokon pedig utánpótlás-szakágvezetőként tevékenykedett. 2007 és 2009 között Vácott dolgozott; az első szezonban Verebes József segítője volt, a második idényben viszont már vezetőedzőként irányította a Vácot, amellyel a 9. helyen zárt az NB II Keleti csoportjában.Tóth János edzői pályafutását 1990-ben Kiskunhalason kezdte. Később a TF és a Csepel csapatát is irányította, Siófokon pedig utánpótlás-szakágvezetőként tevékenykedett. 2007 és 2009 között Vácott dolgozott; az első szezonban Verebes József segítője volt, a második idényben viszont már vezetőedzőként irányította a Vácot, amellyel a 9. helyen zárt az NB II Keleti csoportjában.

„Az elsődleges feladatom az, hogy bent tartsam a csapatot az NB III-ban – osztotta meg a legfőbb elvárást Tóth János. – Az előttünk álló három mérkőzésen legalább hat pontot szeretnénk gyűjteni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik