NB III: visszatért a korábbi NB II-es gólkirály Tatabányára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.06. 07:40
Régi-új játékosokat szerződtet a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában induló Tatabánya FC: újra a Bányászt erősíti Simkó Krisztián, Máj Gábor és a korábbi NB II-es gólkirály Márkus Tibor.

Tóth Zoltán, Móri Tamás és Sebők István után újabb játékosokkal próbál erősíteni a másodosztálytól búcsúzó Tatabánya. Simkó Krisztián és Máj Gábor a védelembe, Márkus Tibor pedig a támadósorba érkezik.

Simkó Krisztián 2010 és 2012 között volt a Tatabánya FC játékosa, 25 alkalommal lépett pályára, legutóbb Diósdon szerepelt. Máj Gábor tatabányai nevelésű, de már kilenc éve elkerült szülővárosából. A 32 éves belső védő korábban Tatán, Budafokon, Sárisápon játszott, az előző három évet Dorogon töltötte.

Márkus Tibor 2004 és 2006 között volt a Bányász játékosa, ez idő alatt 57 bajnoki mérkőzésen 59 alkalommal volt eredményes és NB II-es gólkirályi címet szerzett. Rövid ciprusi légiósélet után a Paks, a Ferencváros és a Nyíregyháza következett, majd játszott Szigetszentmiklóson. Az előző évadban Soroksáron hét gólig jutott az NB III Középcsoportjának bajnokcsapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik