NB II: nyolcan távoznak Gyirmótról, befejezi a rutinos csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.27. 12:51
Kovács Dániel mellett Erős Gábor, Kardos Norbert, Fejes János, Farkas Márk, Széles Imre, Országh Bence és a pályafutását befejező Laki Balázs is elhagyja a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győrt – számolt be róla a klub honlapja.

Laki Balázs hat év után távozik a klubtól. A csatár családi okokra hivatkozva kérte szerződésének felbontását, mivel a civil életére szeretne koncentrálni, így befejezi pályafutását. Laki 124 bajnoki mérkőzésen szerepelt a gyirmótiak színeiben, ezeken 50 gólt rúgott. Laki Balázs hat év után távozik a klubtól. A csatár családi okokra hivatkozva kérte szerződésének felbontását, mivel a civil életére szeretne koncentrálni, így befejezi pályafutását. Laki 124 bajnoki mérkőzésen szerepelt a gyirmótiak színeiben, ezeken 50 gólt rúgott.

Szintén távozik Gyirmótról Erős Gábor, a középpályással nem hosszabbít szerződést a klub. Kardos Norbert szerződését felbontotta a klub, ő Izlandon folytatja.

Kölcsönadása után visszatér anyaegyesületéhez, a Budapest Honvédhoz Fejes János, míg a Haladáshoz Farkas Márk. Távozik továbbá két, az első csapatban már bemutatkozó ifista, Széles Imre és Országh Bence, ők egyetemi tanulmányaik miatt költöznek más városba.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a volt újpesti középpályás, Kovács Dániel is távozik Gyirmótról, illetve az is eldőlt már, hogy Beliczky Gergő mellett Nagy Sándor és Présinger Ádám is a győrieknél folytatja pályafutását.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Kelemen Patrik (FC Hatvan – kölcsönből vissza), Nagy Sándor (Lombard Pápa), Présinger Ádám (Lombard Pápa)
Távozott/távozhat:Laki Balázs (abbahagyja), Fejes János (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Farkas Márk (Haladás – kölcsönből vissza), Kovács Dániel (?), Erős Gábor (?), Kardos Norbert (Thór Akureyri – Izland), Széles Imre (?), Országh Bence (?)
Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik