NB II: korábbi FTC-csatárt szerződtetett a Nyíregyháza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.21. 17:18
Mindenben megegyezett Máté Jánossal a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus, az ősszel Szolnokon futballozó támadó a tavasszal kölcsönben játszhat a listavezetőnél – számolt be róla a nyíregyházi klub honlapja.

A 23 esztendős csatár a nyáron érkezett a szolnokiakhoz, rögtön alapemberré vált, az őszi szezonban mind a 16 mérkőzésen pályára lépett, három gólt szerzett.

A támadót kereső Nyíregyháza figyelmét azonban valószínűsíthetően nem ez keltette fel, hanem az, hogy a korábban a Ferencvárosban is futballozó csatár a 2011–2012-es idényben az NB II Nyugati csoportjának gólkirálya volt 17 találattal még a Videoton-Puskás Akadémia játékosaként.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy Máté elvágyódik Szolnokról, és mivel a tárgyalások eredményre vezettek, a labdarúgó kölcsönben a Nyíregyházát erősítheti a tavasszal.

A tervek szerint Máté János már a Nyíregyháza ma esti szurkolói ankétján is részt vesz.

A Szpari ma 7–0-ra győzött a Cigánd ellen felkészülési mérkőzésen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Jánvári Gábor (Kaposvári Rákóczi FC), Kis Róbert (Szeged 2011),Máté János (Szolnoki MÁV FC – kölcsönbe), Molnár Marcell (BKV Előre), Rezes László (Debreceni VSC), Ulvicki Mihály (Jászapáti)
Távozik/távozhat: Dajka László (Nyírbátori FC – kölcsönbe), Fabu Márton (Nyírbátori FC – kölcsönbe), Farkas Ádám (ASKÖ Rotenturm – Ausztria), Katona György (Cigánd SE), Kovács Ádám (Debreceni VSC), Lukács Bence (Kemecse SE – kölcsönbe) Minczér Tibor (?), Popovics Bertold (Kisvárda SE), Sándor Dávid (Nyírbátori FC – kölcsönbe)
Kiszemeltek:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik