NB II: korábbi élvonalbeli védőt szerződtethet a Vasas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.12. 15:13
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas a Ferencváros kölcsönjátékosaként Szolnokon futballozó középső védővel, Grúz Tamással pótolná a pályafutását sérülés miatt befejező hátvédet, Nagy Gábort.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FTC-től az egész szezonra kölcsönvett Grúz távozni akar a Tisza-partiaktól. Úgy tudjuk, hogy emiatt Szolnokon már is nem számolnak vele az első csapatnál, az U21-es együtteshez száműzték, így a 28 esztendős Grúz nem utazott el a Szolnok horvátországi edzőtáborába sem.Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FTC-től az egész szezonra kölcsönvett Grúz távozni akar a Tisza-partiaktól. Úgy tudjuk, hogy emiatt Szolnokon már is nem számolnak vele az első csapatnál, az U21-es együtteshez száműzték, így a 28 esztendős Grúz nem utazott el a Szolnok horvátországi edzőtáborába sem.

A Vasasnál a közeli jövőben ígértek hivatalos bejelentést a szerződtetendő középső védővel kapcsolatban.

Az angyalföldiek egyébként ma 1–1-es döntetlent játszottak a szintén másodosztályú Szigetszentmiklósi TK ellen felkészülési mérkőzésen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Ferenczi István (Nagymegyer – MSK Vel’ky Meder, Szlovákia), Kiss Róbert (Veresegyház), Menyhárt Attila (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Nagy Tamás (szabadon igazolható, legutóbb Southern Stars FC – Ausztrália), Orbán Soma (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros PASE), Pál Dávid (szabadon igazolható, legutóbb ZTE FC), Piller József (szabadon igazolható, legutóbb Egri FC), Tamás László (szabadon igazolható)
Távozik/távozhat: Fabrício Lopes Alcantara (brazil, ?), Cleyton Coelho dos Santos „Boka” (brazil, ?), Horia Crisan (román, ?), Bastian Hohmann (német, Erzgebirge Aue – Németország), Nagy Gábor (visszavonult), Shane Recklet (amerikai, ?), Tom Schulz (német, FC Schönberg 95 – Németország), Jacob Wilson (amerikai, SpVgg Bayern Hof – Németország), Zamostny Balázs (Újpest FC – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Grúz Tamás (Szolnoki MÁV), Kovács Gábor (Paksi FC), Szabó Bence (Tatabánya), Szélesi Zoltán (Újpest FC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik