NB III: a korábbi hatvani sikeredző Maglódon folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.03. 15:40
A labdarúgó NB III Középcsoportjában szereplő Maglódi TC-nél a korábbi hatvani sikeredző, Gálvölgyi István veszi át Baranyai Pál helyét a kispadon. A szakember fél éves megállapodást kötött a Pest megyei klubbal.

A korábban többek között az NB I B-s Százhalombattánál dolgozó Gálvölgyi legutóbbi csapata az NB III Keleti csoportjában szereplő FC Hatvan volt, ahol több mint másfél évig dolgozott, és az idei bajnokság 8. fordulója után távozott a klubtól. Irányításával a hatvaniak 2012 tavaszán reménytelen helyzetből harcolták ki a harmadosztályban maradást, míg a 2012–2013-as szezonban az NB III Mátra-csoportjának 2. helyén végeztek. Érdekesség, hogy éppen a Maglódtól elszenvedett 4–3-as vereség miatt csúsztak le a tavalyi idényben a bajnoki címről.

A Maglód az NB III Középcsoportjában az őszi szezon után a 15. helyen áll 11 megszerzett ponttal, hátránya hat pont a biztos bennmaradást jelentő 11. helyhez képest.

Az eddigi maglódi vezetőedző, Baranyai Pál másodedzőként segíti a továbbiakban Gálvölgyi István munkáját. A csapat január 6-án kezdi a felkészülést a tavaszi szezonra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik