NB II: középhátvédet és csatárt engedett el a Szolnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 15:19
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV a tavasszal már nem számít a hátvéd Papizsanszkij Artúrra és a támadó Faggyas Milánra, így mindketten szabadon távozhatnak.

A két játékos Racskó Roland és Hamar Ádám érkezése miatt vált létszámfelettivé, hiszen a Szolnok két téli szerzeménye éppen középső védő és támadó poszton bevethető.

A 25 esztendős Papizsanszkij és a 24 éves Faggyas ősszel mindössze Ligakupa-mérkőzéseken kapott lehetőséget a bizonyításra, bajnokin nem jutott szóhoz.

Információink szerint Faggyas a szintén másodosztályú Sopronnal áll tárgyalásban.

A Tisza-partiak már nem terveznek további változtatásokat a keretben, új igazolás is csak akkor jöhet, ha erősítést jelentő futballistára bukkannak a piacon.

Kis Károly irányításával egyébként a Szolnok tegnap kezdte el a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első tréningen a műtét után lábadozó Nagy Istvánon kívül mindegyik kerettag részt vett. A szolnokiak a tavalyi évhez hasonlóan ismét Horvátországban edzőtáboroznak, a tervek szerint az összetartásra február első felében kerül sor, és szeretnének jelentős játékerőt képviselő ellenfelekkel játszani.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKI MÁV-NÁL
Érkezők: Hamar Ádám (Mezőkövesd), Racskó Roland (Csákvár)
Távozik/távozhat: Faggyas Milán (Soproni VSE-GYSEV?), Papizsanszkij Artúr (?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik