NB II: fiatal védőt igazolt a Siófok, MTK-kapus próbázik

Vágólapra másolva!
2014.01.29. 12:21
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok szerződtette az NB III-as Mosonmagyaróvár fiatal védőjét, Gubicza Gábort és teszteli az MTK kapusát, Scheilinger Györgyöt.

A győri nevelésű, 19 esztendős Gubicza az őszi szezonban 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Mosonmagyaróvár színeiben. A siófokiak belső védő poszton számítanak a fiatal játékosra.

A Balaton-partiak továbbra is kapust keresnek és a mai, Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésen tesztelik az MTK-tól érkező Scheilinger Györgyöt, aki a közelmúltban a Haladásnál próbálkozott, ősszel pedig a Vecsés FC-ben futballozott kölcsönben.

Az időjárási viszonyok miatt egyébként Siófok helyett Bükön rendezik meg Siófok–Mezőkövesd felkészülési mérkőzést.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SIÓFOKNÁL
Érkezők: Gubicza Gábor (Mosonmagyaróvár), Horváth Péter (MTK Budapest – kölcsönbe), Ivancsics Gellért (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Waltner Róbert (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvári Rákóczi)
Távozik/távozhat: Kiss Máté (?), Menyhárt Attila (Vasas), Mosberger Mihály (?), Szöllősi Tamás (?), Varga László (?), Vólent Roland (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza, onnan Balmazújváros, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Scheilinger György (MTK Budapest, az ősszel kölcsönben Vecsésen szerepelt)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik