NB II: elkezdte a Gyirmót is, nem várható nagy mozgás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 12:06
Elkezdte a felkészülést a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr. Sisa Tibor játékosai a tegnapi első tréningen fizikai felmérésen vettek részt.

Az első edzésre valamennyi játékos egészségesen érkezett. Sisa Tibor vezetőedző egyéni edzéstervvel engedte szabadságra a labdarúgókat decemberben, így a tréner arra volt kíváncsi, hogy a játékosok milyen fizikai állapotban tértek vissza a pihenőről.

Az első gyakorláson fizikai felmérésen vettek részt a keret tagjai, rövid és hosszú távon kellett helytállniuk Orosséknak. Ma és szombaton még alacsonyabb fokozatban edz a csapat, de hétfőtől már napi 2-3 edzés szerepel a programban.

A másodosztályban 8. helyen telelő Gyirmót FC Győr februárban tíz napra Horvátországba, Novigradba utazik edzőtáborozni, ahol előreláthatólag három nemzetközi mérkőzést játszik.

A gyirmótiak keretében nagy mozgás nem várható, a szakmai stáb mindössze egy-két játékost szeretne szerződtetni. Egyelőre két távozó van, Fitos László és Csizmadia Csaba hagyta el a csapatot, utóbbival a közelmúltban egyeztek meg a vezetők arról, hogy ingyen távozhat.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők:
Távozik/távozhat: Csizmadia Csaba (?), Fitos László (?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik