NB II: az élvonalból szerződtetne középhátvédet a Vasas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.28. 17:20
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas átigazolná a Paks középső védőjét, Kovács Gábort és a Ferencváros kölcsönjátékosaként Szolnokon szereplő középhátvédet, Grúz Tamást.

Kovács Gábor korábban két részletben összesen négy és fél évet játszott a Vasasnál, így számára nem lenne idegen terep a Fáy utca, de kérdés, hogy a paksiak elengedik-e a hátvédet, akit élő szerződés köt a tolnai klubhoz. Ha igen, akkor is csak várhatóan kölcsönszerződésről lehet szó a klubok között. Kovács az őszi szezonban 10 bajnoki mérkőzésen szerepelt a Paks színeiben az NB I-ben és egy gólt szerzett.

Értesüléseink szerint a Vasasnál Grúz Tamás neve is szóba került, de az ő ügye még komplikáltabb, hiszen ebben az idényben a Ferencváros játékosaként Szolnokon futballozik kölcsönben és kontraktusa a nyárig érvényes. Grúznak azonban nem lenne ellenére a váltás, de a piros-kékeknek a Szolnokkal és a Fradival is egyeztetniük kell az ügyben.

Az angyalföldieknek nagy szükségük van középső védőkre, hiszen a télen két külföldi középhátvéd, a német Tom Schulz és a brazil Fabrício Lopes Alcantara is távozott a klubtól és egyelőre csak egy játékos, Tamás László érkezett erre a posztra.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Ferenczi István (Nagymegyer – MSK Vel'ky Meder, Szlovákia), Menyhárt Attila (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Tamás László (szabadon igazolható)
Távozik/távozhat: Fabrício Lopes Alcantara (brazil, ?), Cleyton Coelho dos Santos „Boka” (brazil, ?), Horia Crisan (román, ?), Bastian Hohmann (német, ?), Shane Recklet (amerikai, ?), Tom Schulz (német, ?), Jacob Wilson (amerikai, ?), Zamostny Balázs (Újpest FC – kölcsönből vissza)
Kiszemeltek: Erős Ronald (Újpest FC), Füredi Ádám, Grúz Tamás (Szolnoki MÁV FC), Katona Máté (szabadon igazolható), Kálmán Tamás (Veszprém), Kovács Gábor (Paksi FC), Murányi Ádám (Nagymegyer – MSK Vel'ky Meder, Szlovákia), Nagy Tamás (szabadon igazolható), Papucsek Barna (Puskás AFC), Piller József (szabadon igazolható, legutóbb Egri FC), Szabó Bence (Tatabánya), Szélesi Zoltán (Újpest FC), Vég Bence (Kozármisleny)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik