NB II: újabb sérültek a Vasasnál, a rutinos kapus is kidőlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.15. 14:03
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a keddi, Kisvárda elleni Ligakupa-mérkőzésen csereként beállt rutinos kapusnak, Németh Gábornak Hermány Bence kiállítása miatt bemelegítés nélkül kellett pályára lépnie, és a rendkívül mély, sáros talajon húzódást szenvedett.

Ezért a Vasas rangidős játékosának kérdésessé vált a hétvégi, kozármislenyi szereplése. Dirk Berger, az angyalföldiek vezetőedzője úgy döntött, hogy az U21-es együttes kapusát, Lékai Mátét is jelöli az utazó keretbe.

Nemcsak Németh Gábor sérült meg a keddi kupatalálkozón, hanem Jacob Wilson is. Az amerikai légiós biztosan nem lesz ott a Kozármisleny elleni bajnoki összecsapáson.

A középhátvéd Nagy Gábor számára ráadásul véget is ért az őszi idény. A közelmúltban porcműtéten átesett védő gőzerővel készült a visszatérésre, ám most újabb háromhetes pihenő vár rá, így ebben az esztendőben már biztosan nem lép pályára. Bastian Hohmann vállából hétfőn távolítják el Németországban a tavasszal „beültetett” fémlapot, tehát a német légiós szolgálatára sem számíthat Kozármislenyben a Vasas szakmai stábja.

Rajtuk kívül a brazil Fabricio Lopes keresztszalag-műtét után lábadozik, a német Tom Schulz pedig eltiltását tölti, így a Vasas alapcsapatából hatan is hiányoznak a fontos hétvégi összecsapáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik