NB II: a Vasas fiatalja megsérült, kihagyja az edzőtábort

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.12. 07:24
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas fiatal támadója, Berecz Zsombor a hétvégi, Szigetszentmiklós elleni mérkőzésen bokasérülést szenvedett. A játékos így nem tud részt venni az U19-es válogatott telki edzőtáborozásán és nem utazhat el a Vasas keddi, Kisvárda elleni Ligakupa-mérkőzésére sem.

A Vasas honlapja számolt be róla, hogy a szombaton, szakadó esőben lejátszott bajnokin Berecz Zsombor egy kemény belépő miatt szenvedett sérülést és még a meccs után is fájlalta a bokáját.

A vasárnapi jegelés hasznára vált a sérült testrésznek, így a tehetséges csatár hétfőn futballcipőt tudott húzni, hogy legalább könnyített edzésmunkát végezhessen. Az U19-es válogatott telki edzőtáborozásán persze így nem tud részt venni és nem utazhat el a Vasassal a keddi, Kisvárda elleni Ligakupa-találkozóra sem, ahová az angyalföldiek mindössze 16 játékossal kelnek útra.

Berecz Zsombor a nyáron került vissza a Vasas profikeretébe, miután a Kubala Akadémia elöljárói meggyőzték a klub vezetőit, hogy adjanak egy második esélyt a fiatal játékosnak. Mint ismeretes, a csatárt a Digi Sportnak adott nyilatkozatának egyik mondata miatt száműzték a felnőttek keretéből. Berecz akkor a vezetőség döntéseit kritizálta, mivel szerinte ezek hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat az előző szezonban nem jutott fel az NB I-be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik