NB II: korábbi élvonalbeli középpályással erősít az Ajka

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.29. 12:49
Lassan kialakul a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka kerete, a Budaörstől érkező Lattenstein Norberttel együtt már nyolc új játékos csatlakozott a klubhoz.

A 29 éves középpályás az élvonalban többek között a Videotonban, Szombathelyen és Siófokon futballozott, most az NB III-as Budaörstől érkezett Ajkára.

A klub honlapja beszámolt arról is, hogy Lattensteinen kívül az Ajka leigazolta még a Győri ETO II-től a 22 esztendős támadót, Varga Tamást, a Veszprémtől pedig a 19 éves középpályást, Meiczinger Bencét. Így – Tulipán Ákossal, Fodor Marcellel, Köles Jánossal, Hanzl Mátéval és Skriba Mátéval együtt – már nyolcra nőtt az érkezők száma.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ FC AJKÁNÁL
Érkezők:Fodor Marcell (Újpest FC – kölcsönbe, tavasszal Siófokon szerepelt kölcsönben),Hanzl Máté, Skriba Máté (mindkettő Haladás – kölcsönbe), Köves János, Varga Tamás (mindkettő Győri ETO II), Lattenstein Norbert (Budaörs),Meiczinger Bence (Veszprém),Tulipán Ákos (Bajai LSE)
Távozik/távozhat: Czanik Károly (?), Kovács Szabolcs (Balatonfüred), Kovács Zsolt (?), Pavlitzky Balázs (Veszprém), Sallér Márk (Ausztria?), Subicz Gábor (FC DeutschkreutzAusztria),Szabó Péter (Mosonmagyaróvár)
Kiszemeltek:Privigyei Ádám (Kazincbarcika)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik