Ausztria: a fogadási botrányban gyanúsított siófokiak érkeznek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 11:53
Két, Siófokról távozó labdarúgó is az osztrák negyedosztályban folytatja pályafutását. Kiss Zoltán és Gál András egyaránt gyanúba keveredett a hazai fogadási botrányban, ezért itthon felfüggesztette a játékjogukat a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).

Az osztrák negyedosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Pinzgau Saalfeldenben folytatja pályafutását Kiss Zoltán, a Siófok korábbi védője, aki itthon gyanúsított a fogadási botrányban.

Kiss Zoltán mellett egy másik magyar futballistát, a korábban Kecskeméten is megforduló Hegedűs Ádámot is megszerezte a salzburgi Landesligában szereplő Pinzgau Saalfelden.

A Siófokról távozó Gál András is – aki szintén gyanúsított a fogadási botrányban – Ausztriában folytatja pályafutását: a 24 éves középpályás a szintén negyedosztályú SV Scheibbs játékosa lett.

Az MLSZ a fogadási gyanúba keveredő futballisták játékjogát itthon automatikusan felfüggeszti, de a külföldi szereplésüket nem tudja megakadályozni, ugyanakkor információink szerint a játékengedélyt kikérő szövetséget tájékoztatják a hazai rendőrségi eljárásról, amiről az európai szövetséget (UEFA) is értesítik.

A fogadási csalási ügyben ugyancsak a hatóságok látókörébe kerülő Pál Szabolcs német alacsonyabb osztályú csapatban folytathatja pályafutását.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik