NB II: Szalai Tamás távozik Zalaegerszegről

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 08:15
Szalai Tamás távozik a másodosztályú Zalaegerszegtől. A rutinos középpályás – családi okokra hivatkozva – saját maga kérte szerződése felbontását, amibe a klub azzal a feltétellel ment bele, hogy a labdarúgó a télen nem igazol azonos osztályban és azonos csoportban szereplő csapathoz.

„Váratlanul ért bennünket Szalai Tamás két nappal ezelőtti kérése, de elmondta, miért szeretne távozni és mi megértettük a problémáját – nyilatkozta a zaol.hu-nak Nagy Ferenc, a ZTE FC elnöke. – Fél év múlva lejárt volna a szerződése, s azzal a feltétellel mentünk bele a mostani váltásba, hogy ebben a szezonban nem igazol velünk azonos osztályban és csoportban szereplő együtteshez."

Nagy Ferenc elnök elmondta, hogy akár már pénteken újabb játékos(ok) érkezhet(nek) hozzájuk, hiszen Szalai pótlását meg kell oldani, mert olyan futballistáról van szó, aki védőként és középpályásként is bevethető volt.Korábban újra felvetődött a szlovén Leon Panikvar neve a ZTE-vel kapcsolatban, s nem zárható ki, hogy visszatér. Egyelőre viszont Babos Barnabás és a szerb Samir Nurovics van próbajátékon a zalaiaknál, illetve Marian Sluka, akivel szintén zajlanak az egyeztetések esetleges visszatéréséről. Egy fiatal játékos, Krajczár Ádám viszont Hévízre kerül kölcsönbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik