A szakvezetőknek felemás érzései vannak a rangadó után

Vágólapra másolva!
2007.05.01. 08:37
Címkék
Egyik csapat sem tudott lépéselőnybe kerülni a Ferencváros-Nyíregyháza rangadót követően, továbbra is csak a gólkülönbség dönt közöttük. A két edző is felemás érzésekkel fogadta a találkozó végeredményét, a hazai közönség előtt most debütáló Zoran Kunticsnak a kihagyott helyzetek okoznak fejfájást, míg Gálhidi György a kapott gólt sajnálja.
Gálhidi György
NS-Archív
Gálhidi György
Gálhidi György
NS-Archív
Gálhidi György

Döntetlen eredményt hozott az NB II keleti csoportjának rangadója, a Ferencváros-Nyíregyháza összecsapás. A találkozón Montvai Tibor góljának köszönhetően a vendégek jutottak előnyhöz, de még az első félidőben egyenlíteni tudott Tököli Attila.

A zöld-fehérek támadója a folytatásban több helyzetet is elpuskázott, így végül nem változott az eredmény. A két csapatnak továbbra is ugyanannyi pontja van, az FTC-nek viszont jobb a gólkülönbsége. Mindkét együttesnek hét fordulója van arra, hogy megszerezze az első, feljutást érő helyet.

Zoran Kuntics, a Ferencváros vezetőedzője ezen a mérkőzésen debütált hazai közönség előtt, a múlt héten a Tuzsér ellen szintén 1-1-es eredményt ért el csapata.
"A labdarúgás egy igazságtalan sportág, hiszen sokkal több helyzetünk volt, mint a Nyíregyházának, mégsem tudtunk nyerni – idézte a szakvezetőt a Ferencváros hivatalos honlapja. - Jobban játszottunk ellenfelünknél, de sajnos csak egy gólt szereztünk, a vendégek pedig egy kontrából betaláltak, és elvitték az egyik pontot tőlünk.

Az eredménynek nem örülhetünk, az viszont pozitívum, hogy több lehetőségünk is volt, kár, hogy ezeket nem tudtuk kihasználni."

Gálhidi György felemásan értékelte a rangadót a nyíregyháziak internetes oldalán:

"Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem értünk el rossz eredményt, de a Ferencváros helyenként beszorított minket, és a játékban nem mindig tudtuk megvalósítani a szándékunkat” – kezdte.

„Ugyanakkor potyagólt kaptunk, éppen amikor a Ferencváros elbizonytalanodott és nem találta az ellenszert. A Fradi az első félidő végén és a második játékrész bizonyos szakaszaiban ránk erőltette az akaratát. Azt gondolom, hogy összességében igazságos a döntetlen. ”

„Büszke vagyok a játékosaimra, hisz a a bajnokság elején a szakemberek többsége azt mondta, hogy a Fradi be fog sétálni az élvonalba az NB II-ből. Most az Üllői úti rangadó után is egyforma a pontszámunk. De ezelőtt a meccs előtt is úgy vélte a kollégáim többsége, hogy nyer az FTC. ”

„Nagyon fontos, hogy saját kezünkben van a sorsunk – jegyezte meg végül. – Nem szabad hibáznunk hét fordulón keresztül. Legelőször is nyernünk kell a következő meccsen. Nem egyszerű a dolgunk, de mindent megteszünk a sikerért!"

EMLÉKEZTETŐ

FERENCVÁROS-NYÍREGYHÁZA 1-1 (1-1)
Helyszín: Budapest, Üllői út
Nézőszám: 13408
Játékvezető: Gergely S.
Asszisztensek: Nagy I. A., Kovács Z.
FERENCVÁROS NYÍREGYHÁZA
35 Szabó K. 22 Erdélyi
28 Bognár Zs. 4 Sipos T.
6 Lipcsei 6 Ambrusz
17 Ferencz 26 Bagoly G.
9 Nagy S. 15 Popa
27 Csepregi 20 Minczér
8 Lazics 10 Lippai
23 Deme 9 Vukadinovic D.
18 Laczkó Zs. 5 Zabos
55 Tököli 25 Szilágyi N.
20 Brettschneider 7 Montvai
Vezetőedző: Vezetőedző:
Zoran Kuntics Gálhidi György

Gólszerző(k): Montvai (20.), Tököli (39.)
Csere: Csepregi helyett Zsivoczky(46.), Lippai helyett Hegedüs (59.), Brettschneider helyett Jovánczai (71.), Lippai helyett Madar (73.), Tököli helyett Horváth (81.), Montvai helyett Lengyel (86.)
Sárga lap: Lipcsei (33.), Bagoly (42.), Minczér (49.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik