A sírból hozta vissza az egyik pontot a Ferencváros csapata

Vágólapra másolva!
2007.04.07. 18:38
Címkék
A 90. percben Lipcsei Péter szabadrúgása után mentett pontot a Ferencváros labdarúgócsapata az Orosháza otthonában. A hazai együttes korábban Szabó Norbert révén szerezte meg a vezetést, de nem tudta a végéig megtartani az előnyét.
Lipcsei Péter a 90. percben megmentett egy pontot az FTC-nek
Lipcsei Péter a 90. percben megmentett egy pontot az FTC-nek
Lipcsei Péter a 90. percben megmentett egy pontot az FTC-nek
Lipcsei Péter a 90. percben megmentett egy pontot az FTC-nek

NB II, KELETI CSOPORT, 20. FORDULÓ

Helyszín: Orosháza
Nézőszám: 3000
Játékvezető: Sápi Cs.
Asszisztensek: Kormányos II G., Veizer R.
OROSHÁZA FERENCVÁROS
1 Tóth Z. 59 Kemenes
18 Kerepecki 28 Bognár Zs.
14 Molnár R. 26 Dragóner
9 Futaki 32 Ferencz
16 Szabó N. 87 Fitos
8 Szeverényi 23 Deme
13 Csiszár 8 Lazics
4 Koncz 6 Lipcsei
19 Buza 18 Laczkó Zs.
10 Bosnjakovics 15 Bartha
7 Baranyai B. 55 Tököli
Vezetőedző: Vezetőedző:
Belvon Attila Gellei Imre
Gólszerző(k): Szabó N. (20.), ill. Lipcsei (90.)
Csere: Buza helyett Mike (71.), Baranyai helyett Lovas (71.), Szabó N. helyett Fekete (79.), ill. Deme helyett Brettschneider (37.), Fitos helyett Csepregi (49.), Bartha helyett Horváth D. (70.)
Sárga lap: Bosnjakovics (74.), ill. Bartha (41.), Ferencz (74.)

A hétközi kupakiesés után Orosházára látogatott bajnoki mérkőzésre a Ferencváros.

A zöld-fehérek előtt adódott az első helyzet, de Bartha kapu mellé fejelt közelről. Két perc múlva viszont a másik oldalon megszületett a mérkőzés első gólja, Baranyai szabadrúgását Szabó Norbert három méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtte.

A gólpasszt adó Baranyai négy perc múlva megduplázhatta volna a hazaiak előnyét, de nyolc méterről a kimozduló Kemenesbe lőtt.

Az első félidőben ritkán forogtak veszélyben a kapuk, de miután a lelkes hazaiak egy helyzetüket gólra váltották, ők vonulhattak előnnyel félidei pihenőre.

A második játékrész eleje ferencvárosi helyzetekkel indult, de a fővárosiaknak vigyázniuk kellett, mivel a vendégek is veszélyes támadásokat vezettek, Bosnjakovics egyszer a felső lécet találta telibe.

A 65. percben hatalmas egyenlítési lehetőséget puskázott el a zöld-fehér együttes: Lipcsei átesett Koncz lábán, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Lazics állt, de lövése a kapufán csattant.

Már szinte mindenki elkönyvelte a hazai győzelmet, valamint hogy a Ferencváros elszenvedi első vereségét, de a 90. percben egyenlített Gellei Imre csapata. Fekete szabálytalansága után az FTC szabadrúgást, a csereként beállt játékos piros lapot kapott. A labda mögé Lipcsei Péter állt, és lövését már nem tudta védeni Tóth kapus.

A Ferencváros a második félidőben nagy erőket mozgósított, de végül csak az egyik pontot tudta elhozni az Orosháza otthonából.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik