Bognár Zsolt a tavaszi szezonban a Ferencváros csapatát erősíti

Vágólapra másolva!
2007.03.20. 17:26
A bajnokság hátralévő részében újra a Ferencváros játékosa lesz Bognár Zsolt. A Messinából visszatérő védő 2007. június 30.-ig kötelezte el magát az Üllői útra.
Bognár Zsolt nyárig újra FTC-játékos lesz
Bognár Zsolt nyárig újra FTC-játékos lesz
Bognár Zsolt nyárig újra FTC-játékos lesz
Bognár Zsolt nyárig újra FTC-játékos lesz
Bognár Zsolt a tavaszi szezon kezdete előtt kötelezte el magát a Messina együtteséhez. Az olasz élvonalban szereplő csapat fél plusz két évre szerződtette a magyar védőt, aki akkor még bizakodó volt légiós pályafutásával kapcsolatban.

A 27 éves védő azonban egyáltalán nem léphetett pályára az olasz gárdában, mivel nem kapta meg a szükséges játékengedélyt. Hiába fordult a FIFA-hoz, azok egy olasz szabályra hivatkozva nem engedték őt játszani. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek az volt a kifogása, hogy a magyar futballista az átigazolási határidő lejárta után váltott csapatot, és annak ellenére sem futballozhat új állomáshelyén, hogy az Üllői úton lejárt a szerződése.

Bognár ezután visszatért a Fradihoz, és 2007. június 30-ig kötelezte el magát régi-új egyesületéhez.

"Örülök, hogy a következő időszakban is a Ferencvárosban játszhatok - mondta a védő a 100%Fradinak. - Nagyon sok szép emlék köt az Üllői úthoz, éppen ezért logikus volt, hogy az FTC vezetőivel ültem le tárgyalni az esetleges hazatérésről.

Bíztam benne, hogy sikerül megállapodni, ha nem jött volna össze, akkor kint maradtam volna Olaszországban, és ott készültem volna továbbra is a Messinával. Négy hónapja nem léptem pályára tétmeccsen, így nem tudni, milyen formában vagyok, de az edzettségi állapotom teljesen rendben van, hiszen az utóbbi időben folyamatosan edzettem leendő olasz klubomnál.

Tudomásom szerint a vezetők már beadták a szükséges papírokat a szövetséghez, így reményeim szerint már a kupameccsen pályára léphetek."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik