Nagy Zsolt a „nehézkes” Puskás-siker után 2 napot pihen, aztán irány a válogatott

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.10.05. 07:18
Nagy Zsolték nagyot küzdöttek a győztes gólért (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I 9. fordulójának nyitó mérkőzésén a Puskás Akadémia Wojciech Golla hajrában szerzett fejes góljával 1–0-ra legyőzte a Debreceni VSC-t. A találkozó után az NSO Tv stábja a felcsútiak csapatkapitányával, Nagy Zsolttal beszélgetett.

Nagy Zsolt szerint alakulhatott volna könnyebben is a mérkőzés a Puskás Akadémiának.

„Ha az első félidőben egyet be tudunk rúgni a két nagy helyzetünkből, akkor talán nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem, hiszen úgy érzem, szinte csak védekezni jött a Debrecen, kontrajátékkal operáltak. Kevés területünk volt, emiatt kevesebb helyzet is, a vége felé beadásokkal próbálkoztunk, amik talán ültek is. Szerencsére Golla befejelt egy gólt. Kemény mérkőzés volt, nehézkes győzelem. Van olyan mérkőzés, amikor húsz helyzetből egyet sem tudunk berúgni, most kevesebb volt, de szerencsére abból egyet sikerült.”

Videónkban elárulja, Hornyák Zsolt vezetőedzőhöz hasonlóan őt is meglepte-e a Debrecen defenzív játéka; megtudjuk, melyik kimaradt helyzet fájt neki a legjobban, de szóba kerül a válogatott is, hiszen hétfőn már ott lesz jelenése.

LABDARÚGÓ NB I
9. FORDULÓ

Puskás Akadémia–Debreceni VSC 1–0 (0–0)
Felcsút, Pancho Aréna, 1000 néző. Vezette: Rúsz 
Gólszerző: Golla (89.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik