Máté Csaba: Engem bocsátottak már el úgy, hogy tíz meccsből kilencet nyertem

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.10.19. 18:45
Máté Csaba önkritikusan nyilatkozott a DVSC veresége után (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben a DVSC hazai pályán ötöt kapott a Pakstól. A mérkőzés után Megyeri Balázs nyilatkozott az M4 Sportnak, de a debreceni kapust többször is félbeszakította Dzsudzsák Balázs kiabálása. Máté Csaba, a Debrecen vezetőedzője pedig szégyenteljesnek titulálta csapata teljesítményét, továbbá a jövőjéről is beszélt.

„Hát nem állt össze ma sem, az elmúlt hetekbe sem” – kezdte az értékelést az ötgólos hazai vereség után Megyeri Balázs, a Debreceni VSC kapusa, aki azonban nem tudta kifejteni gondolatait, mert a háttérben Dzsudzsák Balázs hangja hallatszódott be. „Gyertek ki! Megyó, fejezzétek be a riportot! Nem a tévé az első, hanem a klub!” – kiabálta a debreceni csapatkapitány.

@nemzeti_sport Dzsudzsák Balázs ki akarta zavarni csapattársait a szurkolók elé az 5–0-s vereség után 😳 #debrecen #dzsudzsakbalazs #magyar #foci #foryou #nemzetisport ♬ original sound - Nemzeti Sport

„Mindig az edző felelőssége, hogyan állítja össze a csapatot. Ma, úgy néz ki, nem sikerült megtalálni a jó kezdőcsapatot. Az elejétől kezdve a Paks irányította a játékot. A legnagyobb probléma az, hogy úgy nézett ki, hogy a második gól után föl is adtuk volna a meccset. Ezt próbáltuk fölrázni a szünetben, hogy próbáljuk meg visszajönni a meccsbe, de sajnos ez sem sikerült. Ma szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk, ez osztálykülönbség volt a két csapat között” – kezdte az értékelést Máté Csaba.

„A középpályáról jól érkeztek a paksi játékosok, erre fel is hívtuk a figyelmet, de ezt nem jól kontrolláltuk. Eddig elmondhattuk azt, hogy nüanszokon múltak a mérkőzések. A mai nap ez abszolút nem így van, egy megérdemelt sokgólos vereséget szenvedtünk. Ez egy külön meccs a többi közül, eddig pozitívabbnak látszott a történet, fontos, hogy ne legyen még negatívabb” – folytatta a DVSC vezetőedzője.

Máté kérdésre válaszolva a jövőjéről is beszélt: „Engem bocsátottak már el úgy, hogy tíz meccsből kilencet nyertem. Én ilyeneken nem nagyon gondolkodom, az a célom, hogy segítsem a klubot, itt nem az edzőnek a szerepe a fontos, hanem a klub, hogy egy tradicionális, nagy múltú klub ne ilyen helyzetben legyen.”

A MÉRKŐZÉS ONLINE, SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSA ITT OLVASHATÓ!

LABDARÚGÓ NB I
10. FORDULÓ
DEBRECENI VSC–PAKSI FC 0–5 (0–3)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 4664 néző. Vezette: Erdős
Gólszerző: Vécsei (9.), Tóth B. (32.), Mezei Sz. (41.), Papp K. (65.), Ötvös (77. – 11-esből)
Kiállítva: Kocsis G. (75. – DVSC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik