MK: a Mezőörs felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ-hez

VAJDA GYÖRGYVAJDA GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2024.09.16. 15:18
Ilyen jelengleg a pálya állapota Mezőörsön a sok esőzés után
Mint arról beszámoltunk, a Paks játék nélkül jutott a 32 közé a Magyar Kupában, miután a Mezőörs lemondta a vasárnapi találkozót a pálya állapotára hivatkozva. A vármegyei első osztályú klub elnöke azonban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ-hez.

El sem kezdődött, ám úgy tűnik, nem is ért még véget a vasárnapra kiírt Mezőörsi KSK–Paksi FC Mol Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés. Mint ismert, a két csapat az időjárást figyelembe véve előbb megegyezett egy új időpontban, majd kérelemmel fordult a versenybizottsághoz, engedélyezze, hogy október 9-én játszhassák le a kupameccset. 

A szövetség illetékesei azonban határozatban elutasították a kérést, ezért a mezőörsiek lemondtak a rendezésről, az MLSZ pedig 0–3-mal a Paksi FC-t tekintette továbbjutónak. Az ügy azonban nem ért véget, Szőke Barnabás, a Mezőörs elnöke felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ fellebbviteli bizottságához. 

Amint a döntés megszületik, beszámolunk róla. 

A hétfői játéknapon még egy találkozót rendeznek a fordulóban: a Kazincbarcika a Diósgyőrt fogadja. A következő kör párosításának sorsolása 17.30-tól lesz az M4 Sport Góóól 2 című műsorában. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik