Fiorentinánál megfordult spanyol szélsőt tesztel a Kecskemét

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.05. 16:19
null
Cristóbal Montiel Rodriguez Kecskeméten készül (Fotó: kecskemetite.hu)
Olasz és spanyol élvonalbeli tapasztalattal rendelkező szélső kaphat esélyt a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskeméti TE-nél, ugyanis a 24 éves Cristóbal Montiel Rodriguezt a héten teszteli a Szabó István vezette szakmai stáb.

A klub közlése szerint a héten csatlakozott a KTE edzéseihez a 24 éves spanyol szélső, Cristóbal Montiel Rodriguez, akit a szakmai stáb tesztel.

A Mallorcán született labdarúgó még utánpótláskorú játékosként szerződött nevelőegyesületétől a Fiorentina U19-es csapatához, majd 2019-ben került az élvonalbeli gárda keretéhez, de a firenzei klub a portugál Setúbalnak, az olasz alsóbb osztályú Sienának és a spanyol Atlético Balearesnek is kölcsönadta, mielőtt végleg távozott és visszatért a Mallorcához, ahol a B-csapatban szerepelt, míg 2023 nyarán az Alzirához igazolt, ahol 2024. június 30-án járt le a szerződése, azóta szabadon igazolható.

Montiel a firenzeiek színeiben az olasz élvonalban három meccsen összesen nyolc percet kapott, míg az Olasz Kupában ugyan két mérkőzésen csak 37 percet töltött a pályán, de ezalatt egy gólig és két gólpasszig jutott.

A KTE honlapja megjegyzi, hogy az átigazolási időszak lezárult, ám szerződés nélküli labdarúgók továbbra is igazolhatóak.

„Montiel egyelőre velünk készül, sorsáról később születhet döntés” – zárul a cikk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik