DVSC: ma jelenthetik be a rutinos játékos érkezését – NS-infó

Vágólapra másolva!
2024.09.06. 09:59
Kocsis Gergő távozott az MTK-tól (Fotó: Török Attila, archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint ma jelentheti be a DVSC labdarúgócsapata a 30 éves, védőként és középpályásként is bevethető Kocsis Gergő szerződtetését.

 

A napokban a haon.hu és Lokomotívblog is arról írt, hogy a 30 éves Kocsis Gergő az MTK-tól a DVSC-hez szerződhet.

A Nemzeti Sport információi szerint az orvosi vizsgálatokon már tegnap átesett a játékos, és azok eredményeinek megérkezése után, ma jelentheti be a DVSC a védőként és középpályásként is bevethető Kocsis szerződtetését, aki értesüléseink szerint kedden, még az átigazolási határidő lejárta előtt közös megegyezéssel szerződést bontott az MTK-val, így szabadon igazolható játékosként szerződhet Debrecenbe.

Kocsis fiatalon Németországban is nevelkedett és Augsburgban kezdődött a profi karrierje, majd számos magyar klubnál megfordult, játszott Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is. Bernd Storck szövetségi kapitánynál válogatott kerettagságig is eljutott. 2022 óta futballozik az MTK-ban, az előző idényben 26 NB I-es bajnokin két gólt szerzett, de már ebben az évadban is játszott három mérkőzésen az élvonalban. Úgy tudjuk, Debrecenben – csakúgy, mint az MTK-nál – elsősorban védőként számol vele a szakmai stáb. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik