Szerződést kapott a Diósgyőrnél a marokkói válogatott támadó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.24. 13:01
Mohammed Rarszalla a DVTK játékosa lett (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán bejelentette, hogy Mohammed Rarszalla személyében marokkói támadót igazolt.

A Diósgyőr vezetőedzője, Vladimir Radenkovics jól ismeri Mohammed Rarszallát, hiszen a pozsonyi Slovan Bratislavánál bajnokságot és kupát is nyertek együtt, valamint szerepeltek az Európa-liga csoportkörében is – olvasható a diósgyőriek honlapján.


„Közel egy hónapja csatlakoztam a csapat felkészüléséhez, így már az edzőtáborba is a kerettel tartottam, ami nagy könnyebbséget jelentett a beilleszkedésemben – idézte a klub a DVTK új játékosát. – Örülök, hogy itt lehetek a családommal, hiszen a körülmények nagyszerűek, és ami még fontosabb, nagyon jók voltak az első benyomásaim a csapatról. Jól érzem magam, hiszen egy jó közösségbe és egy jó csapatba érkeztem. Bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, azon dolgozunk, hogy közösen jó eredményeket tudjunk elérni a következő idényben. Szeretném élvezni a játékot, gólokkal és gólpasszokkal segíteni a csapatot, de a legfontosabb, hogy minél több győzelmet arassunk a bajnokságban. Győztes mentalitású játékos vagyok, aki a pálya utolsó harmadában szereti az egy az egy elleni játékhelyzeteket.”

„Mohammed Rarszalla kifejezetten vezetőedzőnk, Vladimir Radenkovics kérésére érkezett Diósgyőrbe, hiszen nagyon jól ismeri a képességeit a Slovan Bratislavából – árulta el Bajúsz Endre, a DVTK sportigazgatója. – Pernambuco távozásával szükségünk volt egy kreatív, technikás szélsőre. Bízom benne, hogy Mohammed a játékával hamar megszeretteti magát a szurkolókkal is.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Herbák Máté (SV Bergfried – Németország), Karlo Sentic (horvát, Hajduk Split – Horvátország), Mohammed Rarszalla (marokkói, FC Kosice – Kassa, Szlovákia, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők: Uros Drezsgics (szerb, Rubin Kazany – Oroszország), Huszár Marcell (ETO FC Győr), Marko Rakonjac (szerb-montenegrói, Lokomotiv Moszkva – Oroszország, legutóbb kölcsönben Topolyai SC – Szerbia), Varga Zétény (FTC)
Legutóbb kölcsönben: Benkő Péter (szlovák-magyar, Salgótarján BTC), Csatári Gergő (Kolorcity Kazincbarcika), Jeremie Obounet Moussango (gaboni, FC Kosice Kassa, Szlovákia), Bánhegyi Bogdán (Kolorcity Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Sinisa Sanicanin (bosnyák, Partizan Beograd – Szerbia, szabadon igazolható)
Távozók: Ondrej Baco (cseh, Ironi Tiberiasz – Izrael, szabadon igazolhatóként), Csirmaz István (Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Kispál Tamás (egri kölcsön után Bicske, szabadon igazolhatóként), Pernambuco (José Vitor Rodrigues da Silva dos Santos, brazil, szabadon igazolható), Tóth Balázs (Nyíregyháza Spartacus), Tóth Borisz (siófoki kölcsön után Tiszaújváros  – szabadon igazolhatóként), Viczián Ádám (tiszakécskei kölcsön után Békéscsaba, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Bokros Szilárd (FC Kosice – Kassa, Szlovákia)
Kölcsönből visszatér klubjához: Szabó Levente (Fehérvár FC, onnan Eintracht Braunschweig – Németország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Godfrey Bitok Stephen (nigériai)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik