Bemutatták a Ferencváros új mezét

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.07.01. 11:55
Bemutatták az FTC új mezeit (Fotó: Facebook/Ferencvárosi Torna Club)
A Ferencváros a hivatalos Facebook-oldalán hétfőn mutatta be, milyen mezben lépnek pályára a következő idényben.

Az már ismert volt, hogy sportszergyártót váltott az FTC, a Nike helyett a Macronnal folytatja a következő idényben, így mindenki kíváncsian várta, milyen változásokkal rukkol elő az olasz cég, végképp Kubatov Gábor nyilatkozata után.

„A Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze” – mondta az elnök az új márkával való megegyezés után. 

Az NB I-es címvédő gárda a Facebook-oldalán egy összeállítással mutatta be, hogy sikerült az első közös együttműködés a Macronnal és hogyan áll a játékosokon az új szerelés. 

A Fradi oldala szerint az összeállítások teljesen egyediek lesznek a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék.

Az FTC hazai meze a már megszokott módon zöld-fehér függőleges csíkozású, a vendégszerelésen egy modern, fekete alapú dizájn látható, míg az alternatív, aranyszínű mezt a klub jeligéit jelképező dombornyomott három E betű (Erkölcs, Erő, Egyetértés) díszíti. A kapusmezek narancssárga, sárga, szürke és türkiz színűek lesznek, hasonló mintával.

A fradi.hu azt is hozzátette, a Macron-mezek 100%-ig újrahasznosítható anyagból készülnek, és rendelkeznek a Global Recycle Standard tanúsítvánnyal.

AZ FTC ÚJ MEZEI

Hazai
Vendég

 

Arany

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik