Belga középpályást szemelt ki a Ferencváros Hollandiában

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.07.05. 10:19
A belga Philippe Rommens (balra) Hollandiából érkezhet (Fotó: AFP)
Hollandiai sajtóhírek szerint az ottani élvonalból szeretne belga középpályást szerződtetni a Ferencváros. Úgy tudjuk, Philippe Rommenst, a deventeri Go Ahead Eagles 26 éves játékosát valóban kiszemelte a magyar bajnok.

A De Telegraaf budapesti informátoraira hivatkozva írta meg, hogy a legutóbbi hat magyar bajnokságot megnyerő Ferencváros kiszemelte a PSV-nél nevelkedő labdarúgót, és ajánlatot is tett érte. Hozzáteszik, nem csoda, hogy a zöld-fehérek Hollandiában is szétnéztek, hiszen az új vezetőedző, Pascal Jansen jól ismeri a ligát és játékosait.

Rommens 12 éven át tartozott az eindhoveni sztárklub kötelékébe, de az első csapatba nem verekedte be magát. A Go Ahead három éve szerződtette, és még egy év van a megállapodásából. 

A korábbi belga U-válogatott játékos a 2022–2023-as idény második felében alig játszott bokasérülése miatt, ám tavaly ősszel csúcsformába lendült, három idény alatt 94 mérkőzésen 11 gólt és 14 gólpasszt jegyzett a deventerieknél, akik a nyáron már elvesztették edzőjüket is, René Hake a Manchester United stábjához csatlakozott Erik ten Hag mellé.

Megkerestük a hírrel a Ferencvárost, de a klub nem kommentál sajtóinformációkat.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Isaac Pappoe (ghánai, FC Aarau – Svájc), Raul Gustavo (Raul Gustavo Pereira Bicalho, brazil, Corinthians – Brazília)
Kölcsönből visszatért: Fortune Bassey (nigériai, Hapoel Petah Tikva – Izrael), Gruber Zsombor (Zalaegerszegi TE FC), Mats Knoester (holland, Aarhus  – Dánia), Iyinbor Patrick Osagie (Kecskeméti TE), Nagy Olivér (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: Philippe Rommens (belga, Go Ahead Eagles – Hollandia)
Távozók: Muhamed Besic (bosnyák-német, szabadon igazolható), Lisztes Krisztián (Eintracht Frankfurt – Németország), Samy Mmaee (belga-marokkói, szabadon igazolható), Henry Wingo (amerikai, lejár a szerződése, érdeklődik iránta: Austin FC, Minnesota United – Egyesült Államok; Toronto FC, Vancouver Whitecaps – Kanada)
Kölcsönbe távozók: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Redzic Damir (DAC 1904 – Szlovákia, kölcsön után végleg)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik