Beállt, majd rögtön megsérült a DVSC frissen igazolt horvát játékosa

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.07.29. 09:38
A Sahtar Doneckben is megfordult Neven Djurasek az első Loki-meccsén sérülést szenvedett (Fotó: Getty Images)
A labdarúgó NB I-ben érdekelt Debreceni VSC horvát játékosa, Neven Djurasek megsérült a csapat szombati, Karcagi SE elleni felkészülési mérkőzésén.

 

Mivel a Debrecen FTC elleni, első fordulóbeli bajnoki találkozóját december 4-ére halasztották a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplése miatt, a DVSC szombaton felkészülési mérkőzést játszott az NB III-as Karcaggal. Az összecsapást a Loki 3–1-re megnyerte Ferenczi János, Brandon Domingues és Bárány Donát góljaival, azonban a csütörtökön érkezett Neven Djurasek megsérült a meccsen.

A horvát játékos a 73. percben állt be, de négy perc múlva már le is kellett cserélni. Mint a Loki honlapja fogalmaz, az esetnél nem történt ütközés, irányváltás közben megcsúszott a védekező középpályás. A játékos hétfőn orvosi vizsgálatokon esik majd át, amelyen kiderül, mennyire súlyos a sérülése. Talán nem kell majd sokat kihagynia a 25 éves futballistának, mert a beszámoló szerint vasárnap már jobban érezte magát, fájdalom nélkül tudott járni.

Emellett arról is beszámolt a debreceni klub, hogy Christian Manrique kikerült a keretből, mivel kisebb problémái vannak a lábujjával, míg Batik Bence, Thor Úlfarsson és Kusnyír Erik a tervek szerint halad a gyógyulással.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik