NB I: fiatal támadó kötelezte el magát az MTK mellett

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.06.18. 16:46
Molnár Rajmund marad az MTK-nál (Fotó: mtkbudapest.hu)
Továbbra is a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-t erősíti Molnár Rajmund, aki egyéves kölcsönszerződését követően végleg a klub játékosa lett.

 

A 21 éves támadó 2023 nyarán érkezett kölcsönbe az MTK-hoz a Szombathelyi Haladástól, és ugyan ősszel még kevesebb játéklehetőséget kapott – ennek ellenére a Magyar Kupában szerzett egy mesterhármast –, de a folytatás jól alakult a számára. Az U21-es válogatott játékos eredményes tavaszi idényen van túl, február közepe és március vége között hat bajnokin három gólt szerzett, és kiosztott egy gólpasszt is – sérülése miatt a bajnoki hajrában viszont nem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére.

A fővárosi kék-fehérek arról nem számoltak be, hogy Molnár Rajmund hány évre kötelezte el magát a klub mellett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők: Ilja Beriasvili (grúz, Mezőkövesd), Molnár Rajmund (Szombathelyi Haladás, kölcsön után végleg), Róbert Polievka (szlovák, FK Dukla Banská Bystrica – Szlovákia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: Balogh Máté (BKV Előre), Csenterics Adrián (BVSC), Lehoczky Roland (Tiszakécske), Merényi Ádám (Budafoki MTE), Miknyóczki Ádám (Pécsi MFC), Molnár Ádin (Kozármisleny), Szőke Gergő (Gyirmót FC Győr), Zuigeber Ákos (Szeged-Csanád GA), Zsóri Dániel (Budafoki MTE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek:
Távozók: Várkonyi Bence (Zalaegerszegi TE FC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik