A Fehérvár védőjét valóban megnézte volna a válogatottban a török klub

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.06.05. 10:56
A Fehérvárral nemrég szerződést hosszabbító Szerafimov iránt Törökországból érdeklődnek (Fotó: fehervarfc.hu)
A Fehérvár FC 24 éves, 14-szeres északmacedón válogatott védője, Nikola Szerafimov egyik menedzsere, Radványi Dávid a Nemzeti Sportnak elismerte, a játékos iránt a török élvonalba idén visszajutó Göztepe érdeklődik.

 

Kedden az északmacedón sportsport.mk számolt be arról, hogy a Fehérváron futballozó Nikola Szerafimov iránt a török élvonalba tavasszal visszajutó Göztepe érdeklődik.

„Igen, a hétfői Horvátország–Észak-Macedónia (3–0 – a szerző) mérkőzés előtt ügynökségünket megkeresték a török Göztepétől és jelezték, hogy ott lesznek a rijekai találkozón a klub megfigyelői, mert kíváncsiak Nikolára. Sajnos a védő nem lépett pályára a meccsen, csak a kispadon ült, arról pedig nem tudunk, hogy az északmacedónok jövő hétfői, csehországi meccsére is ellátogatnak-e a megfigyelők” – nyilatkozta a játékos egyik képviselője, Radványi Dávid a Nemzeti Sportnak.

A játékosügynök elmondta, több futballistával kapcsolatban is gyakoriak a hasonló érdeklődések, de ez még nem jelenti azt, hogy a török klub konkrét ajánlattal is jelentkezik majd. Szerafimov esetében amúgy sem lenne egyszerű megegyezni a Fehérvárral, hiszen az alapembernek számító 24 éves belső védő éppen májusban hosszabbította meg a jövő nyáron lejáró szerződését a klubbal.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: George Dobson (angol, Charlton Athletic – Anglia, szabadon igazolhatóként), Bohdan Melnik (ukrán-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Tóth Balázs (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg) 
Kölcsönből visszatérhet: Franck Bambock (kameruni-francia, Panetolikosz – Görögország), Lirim M. Kastrati (koszovói-albán, NK Lokomotiva Zagreb –  Horvátország) 
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek: ?
Távozók: Hangya Szilveszter (szabadon igazolható), Rúben Pinto (Rúben Rafael Melo Silva Pinto, portugál), Szabó Levente (diósgyőri kölcsön után Eintracht Braunschweig – Németország, szabadon igazolhatóként)  
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatér klubjához: Mamoudou Karamoko (francia-elefántcsontparti, FC Köbenhavn – Dánia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bese Barnabás (lejár a szerződése), Dala Martin (Nyíregyháza Spartacus – ismét kölcsönbe?), Fiola Attila (lejár a szerződése), Emil Rockov (szerb-magyar), Nikola Szerafimov (északmacedón, Göztepe – Törökország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik