Mégis marad a paksiaknál a válogatott támadó

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.06.29. 15:57
Könyves mégis marad (Fotó: Török Attila)
A héten sajtótájékoztatót tartott az Európa-ligára és az új NB I-es idényre készülő Paksi FC, s ezen többek között az is kiderült, hogy távozik Könyves Norbert, a csapat előző idénybeli házi gólkirálya. Szombatra aztán váratlan fordulatról számolt be a klub honlapja.

 

Könyves azzal indokolta a hét közben bejelentett távozását, hogy szeretne a Debrecenben élő családjához közelebb lévő csapathoz igazolni, ezért nem köt új szerződést a paksiakkal. Mielőtt azonban a paksiak elindultak volna az idény eleji edzőtáborba, az ügyben fordult állt be.

„Keretünkben több játékosunknál is felmerült, hogy az Európa-liga-mérkőzéseinkre nem épül fel, ezért próbáltunk azonnali megoldást találni. Felvettük a kapcsolatot Norbival, és megállapodtunk, ha az átigazolási időszak végéig számára megfelelő ajánlatot kap, természetesen távozhat majd” – idézte a paksiak honlapja  Haraszti Zsolt ügyvezetőt.

Az Európa-liga első selejtezőfordulójában a Paks ellenfele a Román Kupát megnyerő, másodosztályban szereplő, vajdahunyadi Corvinul lesz, az első meccset július 11-én Pakson, míg a visszavágót egy héttel később rendezik Nagyszebenben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik