Hosszabbít a Fehérvár fiatal kapusa

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.26. 18:40
Hosszabbított Dala Martin (Fotó: fehervarfc.hu)
Az NB I-ben szereplő Fehérvár FC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbítja Dala Martin szerződését.

A Nyíregyházi kölcsönből visszatérő kapus a a klub honlapja szerint már meg is kezdte a felkészülést a csapattal a következő idényre. 

A 2004-es születésű játékos Fehérváron nevelkedett és már többször is volt NB I-es kerettag, ám pályára csak az előző idény másodosztályú bajnokánál lépett, ott összesen 17 bajnokin védhette a nyíregyházi kaput. 

„Jól éreztem magam Nyíregyházán, de örülök, hogy visszatértem Fehérvárra és itt vetettem bele magam a munkába a múlt héten. Sok az ismerős arc, a keret számos fiatal játékosával játszottunk együtt az utánpótlásban, valamint ismertem korábbról az új stábot, az új kapusedzőnket is. Jó a kohézió, gördülékeny a munka, biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is eredményesen tudunk együtt dolgozni velük” – idézte a csapat oldala a 20 éves kapust. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: George Dobson (angol, Charlton Athletic – Anglia, szabadon igazolhatóként), Bohdan Melnik (ukrán-magyar, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Tóth Balázs (Puskás Akadémia, kölcsön után végleg) 
Kölcsönből visszatért: Babos Bence (FC Ajka), Franck Bambock (kameruni-francia, Panetolikosz – Görögország), Dala Martin (Nyíregyháza Spartacus), Lirim M. Kastrati (koszovói-albán, NK Lokomotiva Zagreb –  Horvátország)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: 
Kiszemeltek:
Távozók: Bese Barnabás (Újpest FC), Hangya Szilveszter (szabadon igazolható), Rúben Pinto (Rúben Rafael Melo Silva Pinto, portugál), Emil Rockov (szerb-magyar), Szabó Levente (diósgyőri kölcsön után Eintracht Braunschweig – Németország, szabadon igazolhatóként), Sigér Dávid (Sepsi OSK – Románia) 
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatér klubjához: Mamoudou Karamoko (francia-elefántcsontparti, FC Köbenhavn – Dánia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Fiola Attila (lejár a szerződése)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik