Újabb távozó Újpesten, a DVSC-ből pótolhatják – NS-infó

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.05.27. 15:15
Huszti András visszatér a ZTE-hez (Fotó: Földi Imre)
A Nemzeti Sport értesülései szerint eldőlt, hogy a ZTE-től a kölcsönvett jobbhátvéd, Huszti András nem marad az Újpest FC-nél, ugyanakkor már megvan, kivel pótolnák.

Az Újpest FC-nek május végéig kellene jeleznie a ZTE FC felé, ha élni kívánna a tavaszi szezonra kölcsönvett jobbhátvéd, Huszti András kölcsönszerződésében szereplő kivásárlási opcióval. Úgy tudjuk, a fővárosiaknál az a döntés született, hogy az Újpestben nyolc NB I-es meccsen szerepelt játékost nem szeződtetik, ugyanis a posztjára mar van egy másik kiszemeltje a vezetőségnek.

A kiszemelt a 20 éves, U21-es válogatott Baranyai Nimród, aki ebben az idényben 26 tétmeccsen szerepelt a DVSC-ben, egy gólt szerzett és négy gólpasszt adott. A védőt a következő idényre is érvényes megállapodás köti a Lokihoz, így a klubjával is meg kell állapodni az átigazoláshoz.

Az Újpesttel kapcsolatos hír, hogy jelenleg, Husztin kívül három játékosnak jár le a nyáron a szerződése, de Banai Dávid, Matija Ljujics és Simon Krisztián esetében is van esély a hosszabbításra.

A héten folytatódhatnak a keretet érintő bejelentések. Információink szerint Baranyain kívül több magyar U-válogatott játékost figyel a klub. Azt egyelőre nem tudni, mikorra dől el az edzőkérdés Újpesten, Mészöly Géza vezetőedzőnek lejár a szerződése és a klub hétfőn bejelentette az edző távozását.

 

Kerestük a klubot, de az Újpest FC átigazolási sajtóhírekre nem reagál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik