Jön a Magyar Kupa döntője – a Tippmixen pedig extra nyeremények várnak!

Vágólapra másolva!
2024.05.15. 08:22
Varga Barnabás (balra) triplázott volt csapata ellen, érthető módon nem ünnepelt látványosan (Fotó: Koncz Márton)
Szerdán este rendezik meg a Magyar Kupa 2023–2024-es kiírásának döntőjét a Puskás Arénában. Annyi már a finálét megelőzően biztossá vált, hogy zöld-fehér győzelem születik a mérkőzésen, hiszen a bajnoki címét már korábban bebiztosító FTC csap össze a bajnokság második helyén álló Pakssal. Ráadásul a Tippmix új nyereményjátékával 24 millió forintos főnyeremény, valamint Játékoskártyával történő fogadás esetén heti extra nyeremények is elérhetők! (X)

Megismétlődik a 2022-es finálé a Magyar Kupában: akkor a Ferencváros 3–0-s győzelmet aratott a Paks ellen, az a siker a fővárosiak 24. kupadiadalát jelentette – ennél többször egyik csapat sem hódította el idáig a serleget. Szerdán este ismét összecsap a két zöld-fehér csapat a Puskás Arénában, ez pedig már a negyedik egymás elleni mérkőzésük lesz a szezonban: a mérleg nyelve eddig az FTC felé billen, hiszen áprilisban 1-0-ra, tavaly augusztusban pedig 6-1-re múlta felül Bognár György csapatát. Hazai pályán viszont a Tolna megyeiek begyűjtötték a három pontot az FTC-vel szemben (3–2).

Paks - FTC – Ki nyeri a Kupát? További kimenetelek a Tippmixen!

SZAVAZÁS

Paks–FTC – Ki nyeri a Kupát?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A döntőig vezető út egyik csapat számára sem volt sima, az FTC kétszer, a Paks háromszor kényszerült túlórára a korábbi körökben. A Magyar Kupa döntőjében az utóbbi években többször is volt példa arra, hogy csak a rendes játékidőt követően dőlt el a győztes kiléte, a tavalyi fináléban a ZTE is csak hosszabbításban múlta felül a Budafokot, az FTC pedig 2017-ben tizenegyesekkel győzte le a Vasast.

Paks - FTC – 11-es párbajban dől el a döntő? További kimenetelek a Tippmixen!

SZAVAZÁS

Paks–FTC – 11-es párbajban dől el a döntő?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A két csapat gólfelelősei közül érdekes módon a bajnoki góllövőlistát vezető Varga Barnabásnak még egyetlen gólja sincs a Magyar Kupa aktuális kiírásában – igaz, csak két mérkőzésen lépett pályára a válogatott támadó –, míg paksi oldalon Könyves Norbert jelentheti a legnagyobb veszélyt a fővárosiak kapujára, aki az NB I-ben 11-szer, a Magyar Kupában kétszer volt eredményes.

Paks - FTC – Szerez gólt a mérkőzésen? További kimenetelek a Tippmixen!

SZAVAZÁS

Paks–FTC – Szerez gólt a mérkőzésen?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A helyes tippekkel elért nyereményeket pedig most tovább növelheted a Tippmix nyereményjátékával, amelyen a 24 millió forintos fődíj mellett a heti sorsolásokon is részt vehetsz, Játékoskártyával fogadó játékosaink pedig további extra nyereményekre is pályázhatnak. Ahhoz pedig, hogy valaki jogosult legyen a 24 millió forintos főnyereményre, nem kell mást tenni, mint a június 2-ig tartó időszakban minimum 3-as kötésben fogadni, egy szelvényen legalább 10 000 forint értékben. A nyereményjáték leírása és Részvételi szabályzata a https://www.tippmix.hu/nyeremenyjatek/240513 címen érhető el.

A Magyar Kupa döntőjére, valamint az NB I-es és az NB II-es mérkőzésekre Magyarországon csak a Tippmixen és a Tippmixprón lehet fogadni! 

Keresd a magyar focimeccseket a Tippmixen és a Tippmixprón! 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik