FTC: megegyeztek a klubok Tokmac átigazolásáról – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.03.25. 11:57
Tokmac Nguen (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a svéd Djurgardens csapatánál folytatja pályafutását a labdarúgó NB I-ben érdekelt Ferencváros norvég válogatott támadója, Tokmac Nguen.

A csakfoci.hu a svéd Expressen információira hivatkozva írta meg, hogy Tokmacot már csalk apró részletek választják el a klubváltástól. A svéd lap szerint a stockholmi együttes kétéves szerződésről tárgyalt a 30 éves játékossal, de egy adott ponton mindez a játékos fizetési elvárásai miatt nehézségekbe ütközött. Ezzel együtt a felek az előző héten többször is tárgyaltak, így a Djurgardens sportigazgatója már arról beszélt, hogy a héten célegyenesbe érhet az átigazolási „szappanopera”.

Mindeközben az ugyancsak svéd  Aftonbladet mai cikkében már kész tényként közli a transzfert, a svéd napilap szerint Tokmac a napokban Stockholmba utazik, ahol sor kerül a bemutatására.

Az átigazolással kapcsolatban próbáltuk elérni a Ferencvárost, de a klub cikkünk megírásáig nem reagált megkeresésünkre.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Gruber Zsombor (Puskás Akadémia, de egyből kölcsönadták a ZTE FC-nek), Kenan Kodro (bosnyák-spanyol, Fehérvár FC), Habib Maiga (elefántcsontparti, Metz – Franciaország), Edgar Szevikjan (örmény, Nyizsnyij Novgorod – Oroszország), 
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Stjepan Loncar (bosnyák, Asztana – Kazahsztán) 
Kiszemeltek:
Távozók: Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi-kölcsön után Kocaelispor – Törökország),  Sigér Dávid (Fehérvár FC, szabadon igazolhatóként), Szánthó Regő (Vasas FC), Vogyicska Balázs (soroksári kölcsön után ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Baráth Péter (Raków Czestochowa – Lengyelország), Gruber Zsombor (Zalaegerszegi TE FC)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Anderson Esiti (nigériai), Owusu Kwabena (ghánai, Sivasspor – Törökország), Tokmac Nguen (norvég, Djurgardens – Svédország)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik