Sigér Dáviddal közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencváros

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.02.01. 13:44
null
Sigér Dávid távozik (Fotó: fradi.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos oldalán bejelentette, hogy Sigér Dávid kezdeményezésére az FTC hozzájárult szerződésének felbontásához.

„Sigér Dávid 145 tétmeccsen 15 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá a klub utóbbi években aratott sikereihez, öt bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert velünk, szerepelt a Bajnokok Ligájában, az Európa-ligában és legutóbb az Európa-konferencialiga csoportkörében is, és a Fradiból lett a magyar válogatott tagja. Sigire nem csak labdarúgóként, emberként is felnézhetünk. Sok esetben állt oda fontos ügyekhez és képviselte a Fradit”emlékezett meg távozó játékosáról a klub a honlapján.

 

„Erről szól a futball, ez egy nehéz döntés volt. Sigér Dávid mindent megtett a Ferencvárosért, de most egy másik utat választott, ilyen az élet, ez teljesen normális. Az életben minden dolognak van egy eleje és befejezése. Ez egy érzelmes pillanat, de köszönettel tartozom neki, amit értem és a klubért tett. Ez az élet” – nyilatkozott Sigér távozásáról elsőként az M4 Sportnak Dejan Sztankovics. Az FTC szerb vezetőedzője kiemelte, hogy a csapat középpályáján kisebb lett a „merítési lehetőség”.  

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Kenan Kodro (bosnyák-spanyol, Fehérvár FC), Habib Maiga (elefántcsontparti, Metz – Franciaország), Edgar Szevikjan (örmény, Nyizsnyij Novgorod – Oroszország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Stjepan Loncar (bosnyák, Asztana – Kazahsztán) 
Kiszemeltek: Gruber Zsombor (Puskás Akadémia)
Távozók: Sigér Dávid (szabadon igazolható), Vogyicska Balázs (soroksári kölcsön után ZTE FC) 
Kölcsönbe távozók: Baráth Péter (Raków Czestochowa – Lengyelország)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Anderson Esiti (nigériai),  Owusu Kwabena (ghánai), Samy Mmaee (belga-marokkói, Panathinaikosz – Görögország), Tokmac Nguen (norvég)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik