Fehérvárra tart a szlovén futball nagy reménysége – NS-infó

Vágólapra másolva!
2024.02.02. 18:56
Nejc Gradisar a válogatottbeli gólját ünnepli (Fotó: Getty Images)
Szlovén források megerősítették korábbi értesülésünket, hogy a szlovén labdarúgó, Nejc Gradisar átigazolási ügyében a Fehérvár FC egyezhetett meg az NK Rogaskával.

 

A Planet Nogomet szerint az egyszeres szlovén válogatott és a bemutatkozása alkalmával az amerikaiak ellen rögtön gólt is szerző csatárért 400 ezer euró környéki átigazolási díjat fizet a magyar kérő, de a teljes összeg a bónuszokkal együtt felkúszhat 600 ezerig.

Információink szerint Nejc Gradisar a jövő hét elején érkezhet Magyarországra orvosi vizsgálatra, illetve aláírni a szerződését.

Az NK Rogaska Facebook-posztban már el is búcsúzott játékosától, akit a megfogalmazás szerint „már csak egy orvosi vizsgálat választ el egy európai ambíciókat dédelgető” csapattól. A szlovén élvonalbeli klub bejegyzése nem említ összeget, de rögzíti: számára rekordbevételt hoz az eladás.

A Planet Nogomet azt írja, ukrajnai, olaszországi és amerikai ajánlata is volt a labdarúgónak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FEHÉRVÁR FC-NÉL
Érkezők: Kovács Patrik (Vasas FC), Simut Mario Lucas (Szombathelyi Haladás, szabadon igazolhatóként), Nicolás Stefanelli (argentin-olasz, Inter Miami – Egyesült Államok), Veszelinov Dániel (FK DAC 1904) 
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: George Dobson (angol, Charlton Athletic – Anglia), Nejc Gradisar (szlovén, NK Rogaska – Szlovénia)
Távozók: Deybi Flores (Deybi Aldair Flores Flores, hondurasi, Toronto FC – Kanada), Kenan Kodro (bosnyák-spanyol, Ferencváros), Kovács Dániel (Volosz – Görögország, szabadon igazolhatóként) 
Kölcsönbe távozók: Franck Bambock (francia, Panetolikos – Görögország)
Kölcsönből visszatér klubjához:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Franck Bambock (francia-kameruni, Panatiolikosz – Görögország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik