Újpest: Lirim Kastratit lengyel csapatnak adták el

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2024.01.28. 10:15
Kastrati (jobbra) távozik Újpestről (Fotó: Kovács Péter)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy három és fél év után távozik a koszovói védő, Lirim Kastrati.

 

A koszovói labdarúgót ugyanis kinézte magának a lengyel élvonalbeli Widzew Lódz, a két klubnak pedig sikerült megegyeznie a játékjog értékesítéséről, így Kastrati három és fél év után távozik a IV. kerületből.

A játékos 2020 nyarán érkezett Újpestre a Bologna utánpótlásából, így a magyar klubnál kapott először lehetőséget a profi futballban. A hamarosan 25 éves jobbhátvéd közel 100 tétmérkőzésen öltötte magára a lila-fehér szerelést, ezeken a találkozón 4 gólt szerzett. A legemlékezetesebb kétségkívül a 2021-es Magyar Kupa-döntőben lőtt bombája, mellyel az Újpest hosszabbításban 1–0-ra legyőzte a Fehérvárt, és megszerezte a 11. MK-serlegét.

A klubhonlap hozzáteszi, hogy a szakmai stáb folyamatosan dolgozik a keret megerősítésén, érkezőről viszont még nem adtak hírt a lila-fehérek. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Genzler Gellért
Kiszemeltek:
Távozók: Lirim Kastrati (koszovói, Widzew Lódz – Lengyelország), Milos Koszanovics (szerb, Ajman Club – Arab Emírségek, szabadon igazolható), Märten Kuusk (észt, GKS Katowice – Lengyelország) 
Kölcsönbe távozók: Szabó Bálint (Kozármisleny, legutóbb Csíkszereda – Románia)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Oliver Jürgens (észt, Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik