Románia: az NB I-ből igazolt válogatott játékost a kiesőjelölt

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.01.09. 09:13
A 16 csapatos román élvonalban 14. helyen álló Politechnica Iasi hétfőn bejelentette, hogy szerződtette a legutóbb Zalaegerszegen futballozó, hatszoros északmacedón válogatott védőt, Todor Todoroszkit.

Az már december végén eldőlt, hogy a szeptemberben Azerbajdzsánból érkezett, 24 éves védő, Todor Todorszki öt NB I-es meccs és egy Magyar Kupa-találkozó után távozik Zalaegerszegről – közös megegyezéssel szakított a klubbal.Todor Todorszki öt NB I-es meccs és egy Magyar Kupa-találkozó után távozik Zalaegerszegről – közös megegyezéssel szakított a klubbal.

Hétfőn pedig a román élvonalban 14. helyen álló Politechnica Iasi jelentette be, hogy szerződést kötött az északmacedón játékossal, aki hatszor szerepelt már hazája válogatottjában.

Todorszkival együtt távozott Zalaegerszegről honfitársa, Daniel Milovanovics is, aki már korábban megtalálta új csapatát, ő hazatért az AP Brerába.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZALAEGERSZEGI TE FC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatért:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Daniel Milovanovikj (északmacedón, AP Brera – Észak-Macedónia, szabadon igazólhatóként), Todor Todoroszki (északmacedón, Politechnica Iasi – Románia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz:

Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik