NB I: Kolozsvárról igazolhat középpályást a DVTK – sajtóhír

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2024.01.18. 14:53
Popadiuc (pirosban) két évre lehet a DVTK játékosa (Fotó: gsp.ro)
Címkék
A Gazeta Sporturilor bukaresti portál szerint a miskolci klub évi 12 ezer eurós fizetést ajánlott a 28 éves Doru Popadiucnak, akivel szerdán bontott szerződést a kolozsvári Universitatea. A lap szerint a román élvonalban 225 meccsen 23 gólt szerző, támadóként és mindkét szélen bevethető játékosnak a DVTK kétéves szerződést kínált.

A Diósgyőrhöz tart a kolozsvári Universitateával szerdán szerződött bontó román labdarúgó, Doru Popadiuc – állítja a Gazeta Sporturilor bukaresti portál, amely szerint a miskolci klub évi 12 ezer eurós fizetést ajánlott a 28 éves futballistának.

A mindkét szélen, de támadó középpályásként is bevethető Popadiuc az elmúlt tíz évben több élvonalbeli román csapatban (Ceahlaul Piatra Neamt, FCSB, FC Voluntari, Poli Iasi, Chindia Targoviste) is megfordult, 23 gólt szerezve 225 bajnoki találkozón. Egy évre, 2018-ban a légióskodásba is belekóstolt, a kazah Irtis Pavlodarnál 32 találkozón ötször volt eredményes. Tavaly nyáron szerződött Kolozsvárra, ahol azonban keveset és eredménytelenül játszott: tizenegy mérkőzés gól és gólpassz nélkül. A bukaresti portál információi szerint a DVTK kétéves ajánlattal várja Popadiucot, megfelelő teljesítmény esetén a második idényben tovább emelkedő fizetéssel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik