NB I: Kocsis Bence kölcsönből visszatér Paksra – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.01.08. 17:45
null
Kocsis Bence (zöldben) visszatér Paksra (Fotó: Paksi FC)
Az NB I-ben szereplő Paks hétfőn hivatalos honlapján közölte, hogy Kocsis Bence kölcsönből visszatér az együtteshez a tavaszi szezonra.

Kocsis Bencét 2022-ben, a téli átigazolási időszakban szerződtette a Paks az MTK-tól, majd négy bajnokin és egy kupamérkőzésen ölthette magára zöld-fehér csapat szerelését. Az utánpótlás-válogatott labdarúgó a 2022–2023-as idényt az NB II-es PMFC-nél, majd a mostani idény őszi szezonját a szintén NB II-es Budafoknál töltötte kölcsönben, így összesen már 106 másodosztályú találkozón szerezhetett rutint. A 22 éves játékos az újévben már a Pakssal kezdte meg a felkészülést az NB I tavaszi fordulóira.

„Az elmúlt másfél évben két csapatnál szerepelhettem az NB II-ben, és szerencsére Pécsen és Budafokon is sok játéklehetőséget kaptam. Úgy érzem, sokat fejlődtem ebben az időszakban. Különböző pozíciókban számítottak rám, megtanultam a bal oldalon is játszani, de voltam középen és a jobb oldalon is. Tapasztalat és játék szempontjából tehát hasznos kitérők voltak ezek. Tavasszal szeretnék minél több játéklehetőséget kiharcolni magamnak, és közösen a fiúkkal folytatni az őszi sikeres időszakunkat. Mivel tavaly a nyári felkészülés nagy részét Pakson végeztem, az öltöző szinte teljes egészét ismerem, nem lesz gond a beilleszkedéssel” – fogalmazott Kocsis a Paks hivatalos honlapján.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatér:
Kocsis Bence (Budafoki MTE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bőle Lukács (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Nagy Richárd (siófoki kölcsön után Szeged-Csanád GA)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik