FTC: Sztankoviccsal új stáb érkezik, de Leandro is benne lesz – NS-infó

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2023.09.05. 10:06
null
Leandro Sztankovics stábjában is szerepet kap (Fotó: Szabó Miklós)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros hétfőn kinevezett vezetőedzőjével, Dejan Sztankoviccsal új stáb is érkezik az Üllői útra, ugyanakkor az eddigi másodedző, Leandro marad a stábban. 

 

 

A szerb kurir.rs arról ír, hogy Dejan Sztankoviccsal a Ferencváros edzői stábjába érkezik Nenad Szakics is, aki pályaedzőként korábban a Crvena zvezdánál és a Sampdoriánál is együtt dolgozott az FTC új vezetőedzőjével, az 1990-es években játszottak is együtt a Zvezdában. Szakicsot amolyan védekezésspecialistának tartják, amikor Sztankovics a Zvezdához került, úgy jellemezte, hogy a védekezés fejlesztésében lehet a csapat segítségére.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros új szakmai stábjába Szakics mellett további két szakember érkezhet Sztankovics révén, de a korábbi stábból helyet kap benne az eddigi másodedző, Leandro is, aki korábban az FTC NB III-as csapatánál is dolgozott már edzőként.

Kerestük a hírrel kapcsolatban a Ferencvárost, de a klub sajtóhíreket nem kommentál, az új stáb pontos összetételéről és a korábbi stábtagok jövőjéről később ad tájékoztatást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik